Fortinet

FortiGate 500 en 300 Series

Next-generation firewall met volledige zichtbaarheid

De apparaten in de FortiGate 500 - 300 Series leveren een doorvoersnelheid van 36 Gbps en hebben meerdere ingebouwde 1 GE- en 10 GE-poorten. Deze combinatie van prestaties, poortdichtheid en geconsolideerde beveiliging is het ideale platform voor campuslocaties en externe vestigingen.

De FortiGate 500E en 300E Series leveren geavanceerde firewallfunctionaliteit voor middelgrote en grote bedrijven en voldoende flexibiliteit voor gebruik op een campus of externe vestiging. Het apparaat biedt optimale beveiliging dankzij de krachtige prestaties, doeltreffende beveiliging en diepgaande zichtbaarheid.

FortiGate 500E

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Infradata is een bekroonde Fortinet partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer