Fortinet

FortiGate 200 en 100 serie

Next-generation firewall met diepgaand inzicht

De apparaten uit de FortiGate 200-100 Series zijn gebaseerd op onze nieuwste beveiligingsprocessoren en bieden een hoge firewall throughput plus meerdere geïntegreerde 1 GE poorten. Deze combinatie van performance, poortdichtheid en geconsolideerde beveiliging is een ideaal platform voor middelgrote ondernemingen en filiaalvestigingen.

De FortiGate 200E en 100E Series levert de eigenschappen van een next-generation firewall voor middelgrote tot grote ondernemingen, met de flexibiliteit om uitgerold te worden op de campus of bedrijfsvestiging. Beschermt tegen cyberaanvallen via hoge performance dankzij beveiligingsprocessoren, efficiënte beveiliging en diepgaand inzicht.

  • FortiGate 100E, 101E, 100EF, 140E en 140E-POE
  • FortiGate 200E en 201E

FortiGate 100E

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Infradata is een bekroonde Fortinet partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer