Fortinet

FortiGate 2000 Series

FortiGate krachtige next-generation firewalls.

De FortiGate 2000 Series beschikt over de allernieuwste beveiligingsprocessor. Dit apparaat biedt hoogwaardige beveiliging en prestaties met snelheden tot 150 Gbps, hoogwaardige SSL-inspectie en NGFW voor de buitenrand en interne segmenten.

De FortiGate 2000 Series levert krachtige bescherming tegen bedreigingen voor middelgrote en grote bedrijven en serviceproviders. Het apparaat kan worden geïmplementeerd bij de verbinding met internet of de cloud, in de kern van het datacenter of in interne segmenten. Dankzij de snelle interfaces, de hoge poortdichtheid, de doeltreffende beveiliging en de hoge doorvoersnelheid van de 2000 Series blijft je netwerk altijd verbonden en goed beveiligd.

 • FortiGate 2000E
 • FortiGate 2500E

Beveiliging

 • Bescherming tegen bekende kwetsbaarheden, malware en schadelijke websites met behulp van doorlopende informatie over bedreigingen, afkomstig van de FortiGuard Labs.
 • Beschermt tegen onbekende aanvallen met dynamische analyses en biedt automatische verdediging om gerichte aanvallen te stoppen.

Prestaties

 • Levert de best verkrijgbare prestaties op het gebied van bescherming tegen bedreigingen en de allerlaagste latentie, dankzij de speciale beveiligingsprocessor (SPU).
 • Biedt marktleidende prestaties en bescherming voor met SSL versleuteld verkeer.

Certificering

 • Onafhankelijk getest en gevalideerd voor beste beveiligingseffectiviteit en -prestaties.
 • Beschikt over een ongeëvenaard aantal certificeringen van onder andere NSS Labs, ICSA, Virus Bulletin en AV Comparatives.

Networking

 • Biedt uitgebreide routering, snelle interfaces en krachtige VPN-mogelijkheden. Daarmee wordt voldaan aan de behoefte aan prestaties en connectiviteit binnen grootschalige datacenter- en cloudtoepassingen.
 • Biedt flexibele implementatiemogelijkheden die ideaal zijn voor de veranderende netwerkinfrastructuur binnen organisaties.

Beheer

 • Single-pane-of-glass beheer met Network Operations Center (NOC) biedt 360° zichtbaarheid voor het snel en intuïtief identificeren van problemen.
 • Een vooraf aangelegde checklist analyseert de implementatie en signaleert best practices voor het verbeteren van de overkoepelende beveiliging.

Security Fabric

 • Hiermee kunnen de producten van Fortinet en de 'fabric-ready' producten van partners als geheel worden geïntegreerd en zo end-to-end beveiliging bieden tegen alle mogelijke aanvallen.

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Infradata is een bekroonde Fortinet partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Fortinet Security Fabric

The Security Fabric allows security to dynamically expand and adapt as more and more workloads and data are added. Security seamlessly follows and protects data, users, and applications as they move between IoT, devices, and cloud environments throughout the network.

FortiGates are the foundation of Security Fabric, expanding security via visibility and control by tightly integrating with other Fortinet security products and Fabric-Ready Partner solutions.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer