Fortinet

FortiGate Rugged Series

Geconsolideerde, geavanceerde beveiliging en SD-WAN

De toestellen uit de FortiGate Rugged-serie bieden industrieel geharde, alles-in-één beveiliging die gespecialiseerde bescherming tegen bedreigingen biedt voor kritieke industriële en besturingsnetwerken tegen kwaadwillende aanvallen.

Terwijl traditionele beveiligingsoplossingen zijn ontworpen en bedoeld voor de wereld van kantoren en bedrijven, biedt de FortiGate Rugged-serie een industrieel gehard alles-in-één beveiligingsapparaat.

FortiGate Rugged-serie

Robuust ontwerp
Fanless en gebruik van robuuste componenten zorgen voor een betrouwbare werking in ruwe industriële omgevingen.

Geconsolideerde beveiligingsarchitectuur
FortiGate met FortiOS geconsolideerde beveiliging biedt betere bescherming en lagere eigendomskosten dan producten met meerdere punten. In combinatie met FortiGuard Industrial Security Service zorgt dit ervoor dat virtuele netwerken realtime worden beschermd.

Gemak van management
Robuuste beheerssystemen die snelle levering en implementatie, bewaking van apparaat- en dreigingsstatus mogelijk maken en bruikbare rapporten opleveren

Fortigate Rugged series

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Infradata is een bekroonde Fortinet partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer