Fortinet

FortiGate 90, 80 en 60 serie

Geconsolideerde, geavanceerde beveiliging en SD-WAN

De apparaten uit de FortiGate 90-60 Series leveren tot 4 Gbps firewall throughput plus meerdere geïntegreerde 1 GE poorten. Deze combinatie van performance, poortdichtheid en geconsolideerde beveiliging is een ideaal platform voor middelgrote ondernemingen en filiaalvestigingen.

De FortiGate 90E Series vormt een uitmuntende netwerkbeveiligingsoplossing als compact, ventilatorloos* desktopmodel voor nevenvestigingen en middelgrote ondernemingen. Ze beschermen tegen cyberaanvallen met toonaangevende, veilige SD-WAN in een simpele, betaalbare en eenvoudig inzetbare oplossing.

  • FortiGate 90/91E
  • FortiGate 80E, 80E-POE, 81E en 81E-POE
  • FortiGate 60E, 60E-POE, FortiWiFi 60E, FortiGate 61E en FortiWiFi 61E

FortiGate 90E

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Infradata is een bekroonde Fortinet partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer