Fortinet

FortiGate 7000E Series

FortiGate 7060E, 7040E en 7030E

Schaalbare en krachtige netwerkbeveiliging

De FortiGate 7000E Series biedt ultrakrachtige NGFW-beveiligingsservices voor grote ondernemingen en datacenteromgevingen, waar alleen de allerbeste beveiliging tegen cyberbedreigingen en malware goed genoeg is. Door de snelheid van maximaal 100 Gbps NGFW-doorvoer en het eenvoudige beheer is de 7000E Series de snelste en geavanceerdste NGFW-oplossing die er te krijgen is.

FortiGate 7000E Series

Beveiliging

 • Bescherming tegen bekende kwetsbaarheden, malware en schadelijke URL's met behulp van doorlopende informatie over bedreigingen, afkomstig van de FortiGuard Labs.
 • Beschermt tegen onbekende aanvallen met dynamische analyses en biedt automatische verdediging om gerichte aanvallen te stoppen.

Prestaties

 • Levert de best verkrijgbare prestaties op het gebied van bescherming tegen bedreigingen en de allerlaagste latentie, dankzij de speciale beveiligingsprocessor (SPU).
 • Biedt marktleidende prestaties en bescherming voor met versleuteld SSL-verkeer.

Certificering

 • Onafhankelijk getest en gevalideerd voor beste beveiligingseffectiviteit en -prestaties.
  Gestroomlijnd modulair ontwerp
 • Hot-swappable modules en upgrademogelijkheden voor veranderende behoeften op het gebied van prestaties en beveiliging.

Networking

 • Levert enorme flexibiliteit dankzij de meervoudige high-speed interfacemodules.
 • Biedt krachtige VPN-mogelijkheden voor het verbinden van on-premises datacenters met gehoste resources in hybride of publieke clouddatacenters.
 • Biedt flexibele implementatiemogelijkheden die ideaal zijn voor de veranderende netwerkinfrastructuur binnen organisaties.

Beheer

 • Centraal licentiebeheer vereenvoudigt management en onderhoud
 • Single-pane-of-glass beheer met Network Operations Center (NOC) biedt 360° zichtbaarheid voor het snel en intuïtief identificeren van problemen.

Security Fabric

 • Hiermee kunnen de producten van Fortinet en de 'fabric-ready' producten van partners als geheel worden geïntegreerd en zo end-to-end beveiliging bieden tegen alle mogelijke aanvallen.

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Infradata is een bekroonde Fortinet partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer