Fortinet

FortiGate 5000 Series

Schaalbare beveiligingssystemen voor datacenters en carriers

De FortiGate 5000 Series komt in een bijbehorende kast. Het apparaat maakt gebruik van een zeer flexibele architectuur die voldoet aan ATCA (AdvancedTCA™) voor het beschermen van Security-as-a- Service en Infrastructure-as-a-Service omgevingen. De 5000 Series biedt modulaire hardware van carrier-klasse, met geavanceerde SPU-versnelling (Security Processing Unit) en de geconsolideerde beveiliging van het besturingssysteem FortiOS™.

FortiGate 5000

Beveiliging

 • Bescherming tegen bekende kwetsbaarheden, malware en schadelijke URL's met behulp van doorlopende informatie over bedreigingen, afkomstig van de FortiGuard Labs.
 • Beschermt tegen onbekende aanvallen met dynamische analyses en biedt automatische verdediging om gerichte aanvallen te stoppen.

Prestaties

 • Levert de best verkrijgbare prestaties ter bescherming tegen bedreigingen en de allerlaagste latentie, dankzij de speciale beveiligingsprocessortechnologie (SPU).
 • Biedt marktleidende prestaties en bescherming voor met SSL versleuteld verkeer.

Certificering

 • Onafhankelijk getest en gevalideerd voor beste beveiligingseffectiviteit en -prestaties.
 • Beschikt over een ongeëvenaard aantal certificeringen van onder andere NSS Labs, ICSA, Virus Bulletin en AV Comparatives.

Networking

 • Uitgebreide routering- en netwerkcapaciteiten die passen bij de snelheidsvereisten van telecomcarriers en
  grote ondernemingen.
 • Enorme schaalbaarheid dankzij snelle IPv6- en VPN-prestaties, geschikt voor snelle internetverbindingen en cloudgebruik.
 • Biedt flexibele implementatiemogelijkheden die ideaal zijn voor de veranderende eisen die worden gesteld aan het netwerk.

Beheer

 • Single-pane-of-glass beheer met Network Operations Center (NOC) biedt 360° zichtbaarheid voor het snel en intuïtief identificeren
  van problemen.
 • Een vooraf aangelegde checklist analyseert de implementatie en signaleert best practices voor het verbeteren van de overkoepelende beveiliging.

Security Fabric

 • Hiermee kunnen de producten van Fortinet en de 'fabric-ready' producten van partners als geheel worden geïntegreerd en zo end-to-end beveiliging bieden tegen alle mogelijke aanvallen.

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Infradata is een bekroonde Fortinet partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer