Fortinet

FortiGate: NGFW in bijbehorende kast

Schaalbare en krachtige netwerkbeveiliging

FortiGate next-generation firewalls in een kast: schaalbare prestaties gericht op groei

  • Ongeëvenaard krachtige firewall- en beveiligingsprestaties
  • Flexibele maatwerkoplossingen

Als je je bedrijf effectief wilt beveiligen tegen de hedendaagse bedreigingen, moet de beveiliging op betrouwbare wijze kunnen omgaan met hoge volumes aan netwerk- en cloudverkeer en zich bewust zijn van applicaties, gebruikers en inhoud. En in de dynamische omgevingen van grote bedrijven en serviceproviders moet deze beveiliging geconsolideerd, eenvoudig te beheren, gemakkelijk schaalbaar en toekomstbestendig zijn.

De FortiGate next-generation firewalls in een bijbehorende kast bieden schaalbare beveiliging tegen bedreigingen en een hoog niveau aan betrouwbaarheid binnen veeleisende netwerkomgevingen. De vele netwerkinterfaces, samengevoegde beveiligingsservices en eenvoudige beheermogelijkheden zorgen voor compromisloze beveiliging tegen cyberbedreigingen en malware. Zowel aan de buitenrand als in het kernnetwerk en het datacenter.

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

De netwerkbeveiligingsapparaten van FortiGate leveren:

De snelste en geavanceerdste NGFW ter bescherming tegen geavanceerde bedreigingen

Als beste getest door NSS Labs, Virus Bulletin, en AV Comparatives

Diepgaande zichtbaarheid en gedetailleerde controle over applicaties, apparaten en gebruikers

Eenvoudige, schaalbare beveiliging in een gebruiksvriendelijk, modulair systeem met snelle connectiviteit

Eenvoudige, schaalbare beveiliging in een gebruiksvriendelijk, modulair systeem met snelle connectiviteit

FortiGate 7000E Series

De FortiGate 7000E Series van Fortinet bestaat uit high-end next-generation firewalls in een bijbehorende kast. Ze zijn beschikbaar in verschillende configuraties. De 7000E Series omvat de 7030E, 7040E en de 7060E. Deze serie firewalls biedt eenvoudige en flexibele implementatiemogelijkheden, met ongelooflijk krachtige prestaties, een hoge capaciteit en ruim voldoende schaalbaarheid voor enorme hoeveelheden mobiel verkeer en cloudverkeer.

FortiGate 7000E Series

FortiGate 7000E Series

FortiGate 5000 Series

Profiteer van de baanbrekende doorvoersnelheid en bewezen veerkracht in zelfs de meest veeleisende carrier- en datacenteromgevingen.

De FortiGate 5000 Series biedt modulaire hardware van carrierklasse, met geavanceerde SPU-versnelling en de geconsolideerde beveiliging van het besturingssysteem FortiOS™. Daarmee levert het apparaat een firewall-doorvoersnelheid van maximaal 1 Tbps en ruim 150 Gbps voor beveiliging tegen bedreigingen.

FortiGate 5000 Series

FortiGate 5000 Series

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer