Fortinet

FortiClient Endpoint Security

Next-Generation Endpoint Security.

FortiClient: Next-Generation Endpoint Security

  • Geautomatiseerde preventie van dreigingen: NSS Labs "Aanbevolen"
  • Ondersteuning voor Microsoft Windows, Mac OS, Linux, Chrome OS, iOS en Android

Endpoint Security

Het beveiligen van je eindpunten tegen de bedreigingen van vandaag op een groot aantal apparaten kan om een aantal redenen nogal een uitdaging zijn. Het beheer van afzonderlijke eindpuntfuncties is complex en tijdrovend. Verschillende beveiligingsproducten delen geen intelligentie, wat resulteert in een langzame dreigingsreactie. En een gebrek aan IT-expertise om endpointbeveiliging effectief te beheren, kan bedreigingen in je netwerk veroorzaken. FortiClient biedt eenvoudig te beheren, geautomatiseerde, volledig aanpasbare eindpuntbeveiliging voor een breed scala aan apparaten en verwijdert deze uitdagingen.

FortiClient

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer