Fortinet

Fortinet FortiMail

FortiMail 60D, 200E, 400E, 1000D, 2000E, 3000E, 3200E en VM

FortiMail is een zeer veilige e-mailgateway die DDoS-aanvallen en gerichte aanvallen tegenhoudt. Daarmee wordt het verlies van gevoelige data voorkomen en naleving van de wet gegarandeerd. De krachtige fysieke en virtuele apparaten worden op locatie of in de publieke cloud geplaatst en zijn geschikt voor organisaties van elke omvang: van het mkb tot carriers, serviceproviders en grote internationale ondernemingen.

Preventie

Dankzij antispam, antimalware, sandboxing, detectie van afwijkingen en andere technologieën worden ongewenste e-mails, ransomware en gerichte aanvallen gestopt.

Databescherming

Krachtige preventie van dataverlies en versleuteling en archivering van e-mail op basis van identiteit voorkomen abusievelijk dataverlies en zorgen voor naleving van bedrijfsregels en wettelijke voorschriften.

Integratie met Security Fabric

Dankzij integratie met zowel Fortinet-producten als de cloudplatforms en virtuele platforms van derden kunnen klanten een naadloze beveiligings-fabric opzetten voor alle mogelijke aanvallen.

FortiMail

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Infradata is een bekroonde Fortinet partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

FortiMail omvat

Hoogst gewaardeerde effectiviteit: behaalt standaard een hoge waardering van Virus Bulletin, AV Comparatives, ICSA Labs en andere onafhankelijke testbedrijven.

Eenvoudige implementatie en gebruik: snelle installatie op locatie of ter ondersteuning van aanwezige beveiligingsoplossingen voor e-mail.

Uitgebreide dekking: antispam, antiphishing, antimalware, sandboxing, data loss prevention (DLP), encryptie en berichtarchivering in een oplossing.

Aanbevolen door analisten: gepositioneerd als toonaangevend in Email Security Marketscape 2016 van IDC.

Krachtige prestaties: Geavanceerde architectuur voor marktleidende berichtafhandeling, die snel enorme e-mailvolumes verwerkt.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer