Fortinet

Gold Partner

Beveiliging zonder compromissen

Fortinet biedt hoogwaardige beveiliging van netwerken en inhoud. Ook levert het bedrijf veilige toegangsproducten die informatie uitwisselen en samenwerken voor een samenhangende beveiligingsaanpak. Deze zogeheten 'security fabric' omvat Security Processors, een intuïtief besturingssysteem en toegepaste informatie over bedreigingen. Daardoor beschik je over een doortimmerde beveiliging, uitstekende prestaties en meer zichtbaarheid en controle. Tegelijkertijd blijft je administratie eenvoudig.

Het vlaggenschipproduct van het bedrijf, het firewallplatform FortiGate, is beschikbaar in vele vormen en configuraties, waardoor het geschikt is voor elke omgeving. FortiGate biedt een breed scala een next-generation beveiligings- en netwerkfuncties. Samen met de optionele aanvullende producten kan FortiGate worden gebruikt om een zeer complete infrastructuur voor beveiliging op te zetten, die het volgende omvat:

  • Netwerkbeveiliging
  • Datacenterbeveiliging (fysiek en virtueel)
  • Cloudbeveiliging
  • Toegangsbeveiliging (bekabeld en draadloos)
  • Infrastructuurbeveiliging (switching en routering)
  • Inhoudsbeveiliging
  • Eindpuntbeveiliging
  • Applicatiebeveiliging

Waarom Fortinet

Organisaties hebben een snel en veilig netwerk nodig om succesvol te kunnen werken. Als je beschikt over de juiste beveiligingsmiddelen, die onmiddellijk reageren op bedreigingen in het hele netwerk, zorg je dat je bedrijf vlotjes kan doorwerken en geen slachtoffer wordt van een cyberaanval.

Fortinet is het enige bedrijf ter wereld dat beveiligingsoplossingen biedt voor het netwerk, eindpunten, applicaties, het datacenter, de cloud en toegang tot informatie. Deze oplossingen functioneren samen als een geïntegreerde en alomvattende beveiligingsinfrastructuur. Dit betekent ook dat Fortinet het enige bedrijf is met een krachtige, geïntegreerde end-to-end beveiligingsoplossing voor alle mogelijke aanvallen.

Voor een effectieve verdediging moeten de data- en beveiligingselementen in je omgevingen goed zijn geïntegreerd, informatie uitwisselen en zichtbaar zijn. De Fortinet Security Fabric biedt controle over en integratie en eenvoudig beheer van de beveiliging in de gehele organisatie, van IoT tot de cloud.

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Infradata is een bekroonde Fortinet partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer