Network Security

Forcepoint NGFW

Verbindt en beschermt mensen en gegevens in sterk gedistribueerde bedrijfsnetwerken – dit alles met de grootste efficiency, beschikbaarheid en veiligheid.

Met Forcepoint NGFW kun je duizenden firewalls, IPS-systemen, VPN’s en SD-WAN’s uitrollen en beheren – binnen enkele minuten en vanaf één enkele console.

Je zakelijke processen veranderen in no time in krachtige, nauwkeurige maatregelen die ransomware en andere indringers tegenhouden, terwijl jij op de juiste manier versleuteld dataverkeer kunt verwerken.

Volgens een rapport van IDC profiteren klanten die overstappen op Forcepoint NGFW van een aanzienlijke verbetering van de efficiency van zowel operations als beveiliging, waardoor hun netwerkkosten met maar liefst 50% dalen, downtime tot een minimum beperkt blijft en IT-risico's drastisch afnemen.

6200 Series Appliance

Forcepoint NGFW apparaten

Alle Forcepoint NGFW's zijn gebouwd op een gemeenschappelijke software core die unified operation en hoge performance biedt voor alle soorten apparaten – fysieke, virtuele en apparaten in de cloud. Fysiek – desktop, ruggedized en rack-mounted modellen; aanpasbare netwerkinterfaces; firewall throughput 1,5 tot 240 Gbps Virtueel – leverbaar voor KVM en VMware ESXi Cloud – leverbaar voor Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure. Lees meer over de certificaten waar Forcepoint NGFW apparaten aan voldoen.

Aanbevolen door NSS Labs

In het meest recente rapport van NSS Labs over de algemene beveiligingseffectiviteit van next-generation firewalls (NGFW), scoorde Forcepoint NGFW het hoogste van alle elf geteste producten. De nieuwste tests van NSS Labs tonen aan dat Forcepoint NGFW de beste combinatie biedt van bedrijfsbeveiliging en lage kosten.

Evader, van Forcepoint

De NGFW Test 2017 van NSS Labs bracht een ‘evasionkloof’ aan het licht, wat wil zeggen dat firewalls van veel leveranciers kwetsbaar zijn voor geavanceerde evasiontechnieken. Met Evader van Forcepoint, ons kant-en-klare evasiontestlab, zie je snel welke leveranciers je onbeschermd laten en welke de toegang barricaderen voor aanvallen. 

Onze Forcepoint-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Forcepoint met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Forcepoint zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Forcepoint-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer