Data & Insider Threat Security

Forcepoint UEBA

Beschermt gevoelige clientinformatie, detecteert besmette accounts en dwingt de voortdurende verbetering van de interne veiligheidscultuur van een organisatie.

Gebruikers- en entiteitsgedragsanalyses voor een Zero-Perimeter-wereld

Forcepoint UEBA-informatiebeveiliging beschermt gevoelige clientinformatie, detecteert besmette accounts en dwingt de voortdurende verbetering van de interne veiligheidscultuur van een organisatie.

Human Risk Platform

Traditionele tools bieden geen contextuele informatie over insider-risico - cruciaal in het tijdperk van voortdurende inbreuken op de beveiliging en groeiende regeringsvereisten voor toezicht door toezichthouders. Forcepoint UEBA is het leidende platform dat gestructureerde en ongestructureerde gegevens integreert om holistisch inzicht te bieden in genuanceerde menselijke activiteiten, patronen en langetermijntrends die menselijke risico's omvatten.

Los harde problemen op bij informatiebeveiliging en compliance met regelgeving

Beveiligingsanalyses bieden inzicht in bedrijfsrisico's in een tijdperk waarin de bedreigingen de perimeter hebben overschreden. Gestroomlijnde technologie maakt het gemakkelijker om grote gegevenssets te beoordelen en te werken met teams van supervisors in de hele organisatie.

Onze Forcepoint-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Forcepoint met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Forcepoint zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Forcepoint-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer