Data & Insider Threat Security

Forcepoint Insider Threat

Bescherm intellectueel eigendom en identificeer interne bedreigingen voor gegevens en kritieke systemen met gebruikersanalyses, gedragsprofilering en een rijke context voor gebruikersacties.

Bescherm intellectueel eigendom en identificeer interne risico's voor gegevens en kritieke systemen met gebruikersanalyses, gedragsprofilering en een rijke context voor acties.

De schadelijke inbreuken van vandaag zijn geworteld in op mensen gebaseerde kwetsbaarheden. Bescherm gegevens en bewaak je meest kritieke systemen tegen het brede spectrum van insiders, inclusief toevallige, gecompromitteerde en kwaadwillende gebruikers. Forcepoint Insider Threat identificeert de meest risicovolle insiders in je omgeving en stelt je teams in staat om de dreiging met vertrouwen te onderzoeken en te verhelpen.

Forcepoint combineert gebruikerszichtbaarheid, geavanceerde analyses, DLP-integratie en beveiligingsorkestratie voor volledige bewaking van gebruikersgedrag. Door te focussen op de interacties van mensen met gegevens, voorkomt Forcepoint Insider Threat gedragsgebaseerd gegevensverlies en stelt andere insider-dreigingen bloot die een risico vormen voor kritieke systemen, zoals frauduleuze transacties of cybersabotage.

Onze Forcepoint-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Forcepoint met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Forcepoint zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Forcepoint-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer