Forcepoint

Forcepoint Data & Insider Threat Security

Human-Centric Security.

Het begrijpen van gedrag en motivaties helpt om gegevens en IP te beschermen tegen zowel kwaadwillende als onbedoelde handelingen.

Forcepoint DLP

Identificeert en beveiligt bedrijfskritieke gegevens over eindpunten, netwerken en cloudservices om efficiënt te voldoen aan compliance en intellectuele eigendom te beschermen.

Forcepoint Insider Threat

Bescherm intellectueel eigendom en identificeer interne bedreigingen voor gegevens en kritieke systemen met gebruikersanalyses, gedragsprofilering en een rijke context voor gebruikersacties.

Forcepoint UEBA

Beschermt gevoelige clientinformatie, detecteert besmette accounts en dwingt de voortdurende verbetering van de interne veiligheidscultuur van een organisatie.

Onze Forcepoint-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Forcepoint met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Forcepoint zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Forcepoint-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer