Cloud Security

Forcepoint Web Security Cloud

Stopt geavanceerde webbedreigingen om gegevens te beschermen waar werknemers zich ook bevinden met de veiligste, vertrouwde en krachtige cloud die mogelijk is.

Je bedrijf en zijn gegevens worden voortdurend aangevallen. Traditionele beveiligingsoplossingen bieden niet langer voldoende bescherming. In feite kunnen ze je het risico op gegevensverlies en rechtszaken opleveren. Het beschermen van je netwerk en gegevens tegen geavanceerde bedreigingen, crypto-ransomware en exploitkits zijn cruciaal voor het voortbestaan ​​van je bedrijf in een steeds risicovoller wordende mobiele en cloudverbonden digitale wereld.

Forcepoint Web Security Cloud biedt toonaangevende rapportage-, sandbox- en DLP-mogelijkheden en stopt geavanceerdere, niet-signature bedreigingen voor je gegevens dan elke andere oplossing - inclusief Blue Coat, Cisco en Zscaler. En omdat het in de cloud wordt gehost, kun je geen verkeer back-uppen of betalen voor apparaten.

Forcepoint Web Security Cloud is gebouwd op een multi-tenant platform en wereldwijd geïmplementeerd op het meest veilige cloudplatform van de industrie. En omdat elke omgeving anders is, kan Forcepoint Web Security Cloud worden ingezet als een hybride oplossing in combinatie met een Forcepoint Next Generation-firewall, die bescherming biedt voor elke gebruiker, overal.

Aanpasbaar met de optie om uit te breiden

Bedrijven hebben aanpasbare oplossingen nodig die samen communiceren om te beschermen tegen dit soort bedreigingen wanneer ze zich voordoen. Forcepoint Web Security biedt real-time bescherming tegen geavanceerde bedreigingen en gegevensdiefstal met meerdere inzetopties en modules om je webbeschermingspakket aan te passen aan de behoeften van je organisatie. Forcepoint Web Security biedt robuuste bescherming door middel van inhoudsverwachtingen en detectie en bewaking van cloud-apps, waardoor de risico's voor gevoelige gegevens voor zowel on-premise als mobiele gebruikers worden beperkt. Het beste van alles is dat Forcepoint Web Security gemakkelijk kan worden geïntegreerd met andere Forcepoint-oplossingen voor enkele, consistente beveiligingscontroles die kunnen beschermen tegen inkomende en uitgaande bedreigingen met zelfs de kleinste beveiligingsteams.

Onze Forcepoint-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Forcepoint met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Forcepoint zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Forcepoint-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer