Cloud Security

Forcepoint URL Filtering

Verzamelt en analyseert dagelijks tot 5 miljard webincidenten uit meer dan 155 landen.

Forcepoint URL-filtering is de meest effectieve, continu up-to-date webfilteroplossing van de branche. Mede dankzij onze ThreatSeeker Intelligence verzamelt en analyseert Forcepoint URL Filtering dagelijks tot 5 miljard incidenten (uit meer dan 155 landen) en produceert bijgewerkte bedreigingsanalyses voor Forcepoint-oplossingen met maximaal 3,2 updates per seconde.

Forcepoint URL Filtering blokkeert webbedreigingen om malware-infecties te verminderen, helpdeskincidenten te verminderen en hulp te bieden aan waardevolle IT-bronnen. Forcepoint URL-filtering is een eenvoudig te implementeren, transparante filter- en beveiligingsoplossing die de complexiteit van een proxy-gateway vermijdt. Het is uitgerust met meer dan 120 beveiligings- en filtercategorieën, honderden webtoepassingen en protocolcontroles en 60-plusrapporten met aanpassingen en rolgebaseerde toegang.

Onze Forcepoint-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Forcepoint met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Forcepoint zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Forcepoint-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer