Cloud Security

Forcepoint Email Security Cloud

Stopt spam- en phishing-e-mails die ransomware en andere geavanceerde bedreigingen introduceren voordat ze systemen met malware kunnen infecteren.

Detecteer spam, phishing en andere APT's met uitgebreide beveiliging om geavanceerde bedreigingen zoals ransomware te stoppen voordat ze beginnen. Forcepoint Email Security Cloud integreert krachtige analyses en geavanceerde malware sandboxing voor inkomende bescherming, inhoudsfiltering voor controle van uitgaande gegevens en e-mailversleuteling voor veilige communicatie.

Forcepoint Email Security Cloud proactief URL-verpakken en phishing-onderwijs beveiligt e-mail overal waar gebruikers toegang nodig hebben, zelfs op mobiele apparaten. Onze ongeëvenaarde cloudinfrastructuur biedt phishing, malware en DLP-bescherming voor Microsoft Office 365 ™ en andere populaire e-mailsystemen.

Email Security Dashboard

De meeste grootschalige cyberaanvallen zijn afkomstig van e-mail, met behulp van geavanceerde, gecoördineerde tactieken, zoals sociaal ontworpen kunstaas en gerichte phishing. Omdat deze multi-fase bedreigingen web- en e-mailelementen combineren tijdens aanvallen, presenteren ze een "Kill Chain" met kansen om ze te stoppen voordat de overtreding plaatsvindt.

Maximaliseer je gebruik en veiligheid van e-mail

Forcepoint Email Security identificeert gerichte aanvallen, risicovolle gebruikers en insiderbedreigingen, terwijl het mobiele werknemers stimuleert en nieuwe technologieën zoals Office 365 en Box Enterprise veilig adopteert.

Van inkomende aanvalsactiviteiten tot uitgaande datadiefstal of botnetcommunicatiepogingen, Forcepoint Email Security beveiligt gemengde omgevingen met inhoudelijke verdedigingen en beschermt e-mailcommunicatie als onderdeel van een compleet en verbonden afweersysteem tegen geavanceerde persistente dreigingen (APT's) en andere vormen van geavanceerde bedreigingen.

Onze Forcepoint-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Forcepoint met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Forcepoint zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Forcepoint-oplossing.

Het Forcepoint Voordeel

Unrivaled Threat Protection met Forcepoint Advanced Classification Engine (ACE), ThreatSeeker en Advanced Malware Detection (AMD)

Dynamische sandbox-analyse en statische-dreigingsanalyses die gebruik maken van real-time wereldwijde dreigingsinformatie om geavanceerde bedreigingen, phishing-e-mails en andere kwaadwillige activiteit tijdens de levenscyclus van bedreigingen te identificeren.

Verbeterd bewustzijn van gebruikersbedreigingen

Maak gebruik van de unieke Phishing Education-functies van Forcepoint Email Security Cloud om uw gebruikers te helpen beste praktijken toe te passen en degenen te identificeren die aanvullende training nodig hebben om hun beveiligingsbewustzijn te verbeteren.

Beheer uw gevoelige e-mailrisico's

Versleutel gevoelige e-mailconversaties en verbeter mobiele beveiliging door gevoelige bijlagen op apparaat te beheren.

Krachtige verdedigingen van mobiele apparaten

Beveilig uw mobiele apparaten met URL Wrapping en beperk mobiele toegang tot gevoelige bijlagen.

Hoge beschikbaarheidswolk met schaalbaarheid die eenvoudig te beheren is

Profiteer van snelle geautomatiseerde beveiligingsupdates in een volledig beheerde cloudomgeving voor zero touch management, optimale efficiëntie en lage Total Cost of Ownership (TCO).

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer