Cloud Security

Forcepoint CASB

Beveilig je gebruikers terwijl ze gebruik maken van cloud-apps en BYOD in een wereld zonder omweg.

De explosieve groei van cloud-acceptatie, 'cloud first'-initiatieven en BYOD hebben beveiligings- en compliantie-dode hoeken gecreëerd. Als onderdeel van onze mensgerichte benadering van beveiliging helpt Forcepoint CASB deze blinde vlekken te elimineren door je inzicht te geven in - en controle over) de apparaten en cloud-apps van je gebruikers, zodat u het ritme van uw mensen en de stroom van uw gegevens begrijpt .

Met Forcepoint CASB kun je niet alleen risico's van niet-goedgekeurde cloud-apps ontdekken en beoordelen, maar je kunt ook bepalen hoe gesanctioneerde cloud-apps (bijv. Office 365, Google Suite, Salesforce, Box, Dropbox) worden gebruikt, zodat je het verlies van kritieke gegevens kunt voorkomen.

Onze Forcepoint-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Forcepoint met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Forcepoint zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Forcepoint-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer