Forcepoint

Forcepoint Cloud Security

Human-centric beveiliging.

Een mobiele workforce vraagt om betere beveiliging van e-mailverkeer, internet- en appgebruik, op elke locatie en op elk apparaat.

Forcepoint E-mail Security Cloud

Stopt spam en phishing e-mails die ransomware en andere geavanceerde bedreigingen in het netwerk introduceren voordat ze systemen kunnen infecteren met malware.

Forcepoint Web Security Cloud

Stopt geavanceerde webbedreigingen ter bescherming van data, ongeacht waar je medewerkers zich bevinden, met de veiligste, betrouwbaarste high-performance cloud die er bestaat.

Forcepoint URL Filtering

Verzamelt en analyseert voortdurend tot 5 miljard webincidenten per dag in meer dan 155 landen.

Forcepoint Web Security

Biedt geavanceerde bescherming tegen webbedreigingen voor netwerk en mobiele medewerkers met lokale management controls voor de strengst gereguleerde organisaties.

Forcepoint E-mail Security

Identificeert hoogrisicogebruikers en elimineert interne bedreigingen om geavanceerde aanvallen tegen te houden.

Forcepoint CASB

Beveilig je gebruikers terwijl ze werken met cloud apps en BYOD in een wereld zonder buitengrenzen.

Onze Forcepoint-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Forcepoint met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Forcepoint zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Forcepoint-oplossing.

Infradata is een bekroonde Forcepoint partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer