Forcepoint

Gold Partner

De mensgerichte cybersecurity-systemen van Forcepoint beschermen jouw meest waardevolle bezittingen op het menselijke vlak: het kruispunt van gebruikers, gegevens en netwerken.

Purpose-built en klaar om te beschermen, Forcepoint wordt gedreven door een goed begrip van menselijk gedrag en intentie. Hun innovatieve technologie, tientallen jaren ervaring en duidelijke visie helpen bij het oplossen van kritieke beveiligingsproblemen om werknemers, bedrijfsgegevens en IP te beschermen.

Forcepoint biedt een systeemgeoriënteerde aanpak van detectie en analyse van insiderbedreigingen, cloudgebaseerde gebruikers- en applicatiebescherming, next-gen netwerkbeveiliging, gegevensbeveiliging en systeemzichtbaarheid. Het is een nieuwe benadering van cybersecurity die nog nooit eerder is gezien. En naarmate de behoeften van technologie en gebruikers evolueren, zijn ze constant op zoek om hun aanbod uit te breiden, terwijl ze trouw blijven aan hun kern bij het beschermen van het menselijke punt.

De kracht achter Forcepoint-oplossingen - Forcepoint ACE

Forcepoint ACE biedt real-time, inline, contextuele verdedigingen voor web-, e-mail-, data- en mobiele beveiliging door gebruik te maken van samengestelde risicoscoring en voorspellende analyses om de meest effectieve beschikbare beveiliging te leveren. Het biedt ook insluiting door inkomend en uitgaand verkeer te analyseren met gegevensbewuste afweermiddelen voor toonaangevende gegevensbeveiliging tegen diefstal. Classifiers voor realtime beveiliging, gegevens en inhoudsanalyse - het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling - stellen ACE in staat om meer bedreigingen te detecteren dan traditionele antivirusengines. ACE is de primaire verdediging achter alle Forcepoint-oplossingen en wordt ondersteund door de Forcepoint ThreatSeeker Intelligence.

Waarom Forcepoint

Door twintig jaar ervaring op de eerste lijn, proactieve en contextgebaseerde technologieën en datagerichte, geïntegreerde oplossingen, maakt Forcepoint een betere besluitvorming en efficiëntere beveiliging op menselijk vlak mogelijk voor meer dan 20.000 overheidsorganisaties en ondernemingen wereldwijd.

Zelfs met uiteenlopende eisen van de industrie en veranderende technologische mogelijkheden, is het beschermen van gegevens en IP de hoogste prioriteit over de hele linie. Forcepoint biedt een reeks producten die helpen je organisatie op menselijk vlak te beveiligen.

Onze Forcepoint-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Forcepoint met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Forcepoint zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Forcepoint-oplossing.

Infradata is een bekroonde Forcepoint partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer