Flowmon Networks

Geautoriseerde partner

Driving Network Visibility. Slimme netwerkbewaking en beveiligingsoplossing op basis van Netflow, IPFIX en gedragsanalyses

Dankzij Flowmon Networks kunnen bedrijven hun computernetwerken met vertrouwen beheren en beveiligen. Flowmon Networks biedt technologie voor het monitoren van de netwerkprestaties en analyseren van zogeheten 'lean-forward behaviour'. IT-professionals over de hele wereld gebruiken het voor volledige zichtbaarheid van hun netwerk. Ze verbeteren de prestaties van het netwerk en de applicaties en nemen maatregelen tegen moderne cyberbedreigingen.

Dankzij hun passie voor technologie is Flowmon koploper op het gebied van NetFlow/IPFIX-netwerkmonitoring, die niet alleen goed presteert maar ook schaalbaar en gebruiksvriendelijk is. Vooraanstaande bedrijven, ISP's en overheidsinstanties, maar ook vele mkb-bedrijven vertrouwen al op de oplossingen van Flowmon voor de controle over hun netwerk en het wegnemen van onzekerheden. De oplossing is erkend door Gartner en wordt aanbevolen door Cisco, Check Point en IBM. Het is dus geen wonder dat Flowmon Networks een van de snelst groeiende bedrijven in de branche is.

Waarom Flowmon Networks

Next-generation netwerkmonitoring en beveiligingsoplossingen

Een snel, betrouwbaar en goed beveiligd netwerk is van levensbelang voor elke organisatie. Flowmon gebruikt geavanceerde IP-flowmonitoring (NetFlow, IPFIX) om je de beste oplossing te bieden voor zichtbaarheid van je netwerk. Als je voor Flowmon kiest, beschik je over alles dat je nodig hebt voor het verbeteren van de prestaties van netwerken en applicaties, en het afslaan van geavanceerde cyberaanvallen. Erkend door Gartner en aanbevolen door Cisco en Check Point.

Beheer en beveilig je IT-omgeving met vertrouwen

Prestatieproblemen, niet-beschikbaarheid van kritieke applicaties, beveiligingsschendingen; ze kunnen allemaal leiden tot financiële verliezen, reputatieschade, ontevreden werknemers en weglopende klanten. De oplossingen van Flowmon geven de IT-afdeling diepgaand inzicht in gedragspatronen in netwerken en applicaties, zodat dergelijke situaties kunnen worden vermeden. Door de bewezen prestaties, schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid gebruiken bedrijven over de hele wereld Flowmon voor monitoring, diagnose en analytics, waarmee ze de prestaties van hun infrastructuur optimaliseren. De netwerkgedragsanalyse helpt bovendien ook bij het opsporen van verdachte activiteiten, aanvallen en geavanceerde bedreigingen die niet worden gedetecteerd door traditionele beveiligingsoplossingen.

Wat betekent Flowmon voor netwerk- en beveiligingsengineers?

  • Real-time inzicht in dataverkeer en controle over het netwerk.
  • Detectie en diagnose van operationele en configuratieproblemen.
  • Proactieve detectie van bedreigingen, botnets, DDoS-aanvallen en andere risico's die niet worden gezien door firewalls, IDS en antivirus.
  • Snelle probleemoplossing en ticketafhandeling.
  • Aanzienlijke verlaging van de kosten voor implementatie, gebruik en beheer.
  • Betere prestaties van bedrijfsapplicaties en dus een betere gebruikerservaring.

Onze Flowmon Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Flowmon Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Flowmon Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Flowmon-oplossing.

Infradata is een bekroonde Flowmon Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer