Licentie en Support Contract Vernieuwen

Support, onderhoudscontract of licentie vernieuwen.

F5 Networks-licenties of support contractverlenging?

Zijn je F5-licenties klaar voor verlenging? Is je F5-supportcontract bijna beëindigd? Dit is het perfecte moment om te shoppen voor een competitieve aanbieding! Als een wereldwijde partner voor veel toonaangevende technologiebedrijven, kunnen we hoge kortingen bieden op ondersteuningscontracten en licentievernieuwingen. Vraag een offerte aan of download onze prijslijst door op een van de knoppen te klikken.

Support voor je F5-oplossing met snelle, betrouwbare ondersteuning

In een wereld waar verandering de enige constante is, vertrouw je op jouw F5-technologie om te leveren, ongeacht de wendingen die je bedrijf neemt. Als uitdagingen zich voordoen, kan het snel vinden van de beste oplossing voor jouw bedrijf het verschil betekenen tussen IT-crisis en IT-flexibiliteit.

Zowel ondersteuning voor F5 Standard (10x5) als Premium (24x7) biedt ondersteuning op afstand, zowel online als via de telefoon, proactieve ondersteuning voor gepland onderhoud, voorafgaande Return Materials Authorization (RMA) vervanging, software-upgrades en hulp bij F5 iRules. Je kunt Standard- of Premium-ondersteuning upgraden met Expedited RMA Services en Maintenance Add-on Packages. Daarnaast biedt F5 veel gratis zelfbedieningsresources om u te helpen het maximale uit uw F5-investering te halen.

Over Infradata

Infradata is een toonaangevende netwerk- en beveiligingsintegrator die zich toelegt op het leveren van superieure oplossingen en diensten. We zijn trots op onze technologische onafhankelijkheid en onze rol als trusted advisor. Onze diepe ervaring geeft ons een duidelijke en zelfverzekerde visie om klanten te helpen de toekomst te doorlopen.

Als toonaangevend, onafhankelijk IT-servicesbedrijf zijn we uniek gepositioneerd om digitale transformaties mogelijk te maken: meer waarde creëren voor klanten, partners en aandeelhouders en groeimogelijkheden bieden voor onze mensen.

Ons uitgebreide partnernetwerk helpt ons om samenwerking te stimuleren en technologie-onafhankelijkheid te benutten. We hebben meer dan 40 toonaangevende wereldwijde partnernetwerkrelaties opgezet.

Infradata is een bekroonde F5 Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer