F5 Networks

Silverline Managed Security Services

Volledige en zelfservice, cloudgebaseerde beveiliging om je apps te beschermen.

Beveilig je apps, waar ze zich ook bevinden.

Implementeer beveiligingsservices voor elke app, overal, zonder voorafgaande investeringen in IT-infrastructuur en ondersteuning.

Onze F5 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van F5 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Networks-oplossing.

De voordelen zijn duidelijk

Kostenefficiënte, flexibele beveiliging.

Silverline beschermt tegen een verscheidenheid aan aanvallen, waaronder DDoS, OWASP Top 10 en kwaadwillende bots. Je apps blijven gefocust op wat ze moeten doen.

Altijd en overal gespecialiseerde ondersteuning.

Silverline-services omvatten 24x7 toegang tot ons Security Operations Center (SOC). F5-producten met de modernste beveiligingshulpmiddelen om de best mogelijke bescherming te garanderen.

Cloud-based threat intelligence service.

Als add-on voor Silverline DDoS- of WAF-services integreert Silverline Threat Intelligence dynamische bedreigingslijsten.

Bekijk precies wat er aan de hand is

De geïntegreerde portal van Silverline biedt een complete set managed en self-services, inclusief proxy en routering van configuraties, inzicht in bedreigingsdetails, acties.

F5 Networks DDoS threat Map

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer