F5 Networks

F5 Networks Herculon

Speciaal ontwikkelde beveiligingsproducten met geoptimaliseerde performance

Herculon beveiligingsproducten zijn speciaal gebouwde, dedicated apparaten die je met minimale verstoring kunt implementeren. Met Herculon producten profiteer je van enterprise-level performance en schaal in een apparaat dat is geoptimaliseerd voor het aanpakken van specifieke beveiligingsuitdagingen.

Waarom Herculon?

De reeks Herculon beveiligingsproducten is ontworpen voor de beveiligingsprofessional die op zoek is naar:

  • een speciaal gebouwde, dedicated beveiligingsoplossing die met minimale verstoring kan worden geïmplementeerd.
  • flexibele deploymentopties die makkelijk in hun bestaande infrastructuur passen.
  • enterprise-level performance en schaal die voldoet aan de hoge beveiligingsvereisten voor de huidige omgevingen.

Unieke intelligentie, eenvoud en ondersteuning.

Herculon producten zijn ontworpen met een eenvoudige, visuele gebruikersinterface om de zichtbaarheid van en inzichten in de beveiliging te verhogen en tegelijk de uitrolkosten te minimaliseren. Herculon werkt met propriëtaire TurboFlex-technologie die hardware en software optimaliseert zodat je beschikt over de performance en schaal die je nodig hebt om te voldoen aan de hoge beveiligingseisen van huidige omgevingen.

De Herculon producten worden gesteund door het Security Operations Center (SOC) van F5, het Platform Security Team van F5, het Security Incident Response Team (SIRT) en 24x7 klantondersteuning, leveren dynamische intelligentieservices en zijn alert op de nieuwste bedreigingen om hier direct op te kunnen reageren. De Herculon productlijn profiteert ook van threat intelligence die wordt geboden door beveiligingsonderzoekers bij F5 Labs, wat betekent dat je altijd beschikt over de nieuwste, bruikbare informatie over bedreigingen wereldwijd.

Onze F5 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van F5 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde F5 Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer