F5 Networks

F5 Access Manager (APM)

Verbindt applicatie-toegang en verbetert de veiligheid, bruikbaarheid en schaalbaarheid.

Beveiliging begint met vertrouwde toegang

De uitdaging is, je moet weten waar gebruikers verbinding mee maken, welk apparaat ze gebruiken en waarmee ze proberen verbinding te maken. Access Policy Manager beveiligt, vereenvoudigt en beveiligt de gebruikerstoegang tot apps en gegevens, terwijl het de meest schaalbare toegangsgateway op de markt levert.

Uw toegewijde F5 Networks-experts

Infradata is een bekroonde F5 Networks Gold Partner met geavanceerde specialiteiten en het onderscheid van meerdere gecertificeerde technici op het personeel. Onze technici worden door F5 Networks erkend als technische experts en voorstanders van F5 Networks-oplossingen. Dat betekent dat u op Infradata kunt rekenen voor de technische knowhow en hands-on ervaring om uw bedrijfsvereisten nauwkeurig te beoordelen en een op F5 Networks gebaseerde oplossing kunt ontwerpen, implementeren en beheren die aan uw behoeften voldoet.

Onze F5 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van F5 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde F5 Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Kenmerken

Identity Federation en single sign-on (SSO)

Gebruikersidentiteit van federaties, stimuleert adaptieve MFA en ondersteunt SSO naar apps (lokaal, cloud en SaaS-gebaseerd).

Secure remote en mobile access

Verenigt identiteit voor toegang op afstand via SSL VPN met veilige, adaptieve VPN-mogelijkheden per app.

Secure en manage web access

Access Policy Manager proxies webapps, voor authenticatie, autorisatie en eindpuntinspectie.

Desktop virtualization delivery

Beveilig en versnelt de toegang tot VDI via een enkele gateway.

Offload en simplify authentication

Gebruik SAML, OAuth en OIDC voor een naadloze en veilige gebruikerservaring, zelfs voor legacy-applicaties.

Beheer en implementeer centraal

Integreert met BIG-IQ gecentraliseerd beheer voor eenvoudiger implementatie en kostenefficiënte bewerkingen.

Performance and scale

Ondersteunt maximaal 1 miljoen toegangssessies op één BIG-IP-apparaat, 2M op één VIPRION-chassis.

Flexibiliteit om te customizen

iRules biedt je de flexibiliteit om Access Policy Manager aan te passen en iApps helpen bij het versnellen van de implementatie.

Visual Policy Creation en Management.

Klik, kies en verplaats.

Visual Policy Editor (VPE) is een grafische gebruikersinterface die het gemakkelijk maakt om identiteitsbewust, op context gebaseerd beleid te maken, te bewerken en te beheren - klik, kies en verplaats.

De VPE bespaart je tijd en moeite en geeft je een holistisch beeld van je beleid en hoe ze met elkaar zijn verbonden via je netwerk.

F5 Networks visual policy creation and management

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer