Gold Partner

NGINX

Vereenvoudig en moderniseer applicaties op grote schaal met krachtige applicatielevering

Het NGINX-applicatieplatform is een omgeving van producten die samen de kern vormen van wat organisaties nodig hebben om applicaties te maken met prestaties, betrouwbaarheid en beveiliging. 

NGINX-controller

Van NetOps tot DevOps, moderne app-teams hebben een self-service, API-gestuurd platform nodig dat gemakkelijk kan worden geïntegreerd in CI / CD-workflows om de implementatie van apps te versnellen - of uw app nu een hybride of microservices-architectuur heeft - en om het beheer van de app-levenscyclus te vergemakkelijken. NGINX Controller is gebouwd om NGINX Plus-instanties te beheren en is een cloud-native, veilig en krachtig applicatie-leveringsplatform.

NGINX Plus

NGINX Plus is een software load balancer, webserver en content cache gebouwd bovenop open source NGINX. NGINX Plus heeft exclusieve enterprise-grade functies die verder gaan dan wat beschikbaar is in het open source-aanbod, inclusief sessiepersistentie, configuratie via API en actieve status checks. Gebruik NGINX Plus in plaats van uw hardware load balancer en krijg de vrijheid om te innoveren zonder te worden beperkt door de infrastructuur.

NGINX Unit

NGINX Unit is een dynamische applicatieserver die naast NGINX Plus en NGINX Open Source of stand-alone kan draaien. Unit ondersteunt een RESTful JSON API, implementeert configuratiewijzigingen zonder service onderbrekingen en voert apps uit die zijn gebouwd met meerdere talen en frameworks. Het is helemaal opnieuw ontworpen rond de behoeften van uw gedistribueerde applicaties en legt de basis voor uw service mesh.

NGINX Web Application Firewall

Zelfs als u beveiliging begrijpt, is het moeilijk om veilige applicaties te maken. De NGINX Web Application Firewall (WAF) beschermt applicaties tegen geavanceerde Layer 7-aanvallen die er anders toe zouden kunnen leiden dat systemen worden overgenomen door aanvallers, verlies van gevoelige gegevens en downtime. De NGINX WAF is gebaseerd op de veel gebruikte ModSecurity open source software.

Onze F5 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van F5 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Networks-oplossing.

Waarom NGINX?

Makkelijk in gebruik

Consolideer ongelijksoortige load balancing-, proxy- en WAF-mogelijkheden in een enkele inkomende / uitgaande softwarelaag.
 

 
 
 
 

Efficient

Mission controle voor uw apps en API's. Krijg een modulaire oplossing om NGINX-oplossingen op schaal te beheren in een multi-cloudomgeving.

Flexibel

Implementeer en bedien NGINX Controller en NGINX Plus in elke cloud, bare metal, virtuele machine of containeromgeving.
 

 
 
 
 

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer