Gold Partner

F5 Shape

Verdedig elke applicatie in een multi-cloud world

F5 en Shape Security bieden een uitgebreide, multi-cloud applicatiebeveiliging die fraude en misbruik vermindert, reputatieschade voorkomt en elimineert verstoringen van applicaties.

De frontlinie in cyber verschuift

Deze verschuiving wordt aangedreven door een aantrekkelijke economie voor de cyber attackers. Een explosie van beschikbare gestolen inloggegevens en andere PII, nieuwe geavanceerde attack toolkits en goedkope wereldwijde botnets om te huren hebben allemaal bijgedragen aan het zeer goedkoop, snel en gemakkelijk lanceren van grootschalige, geautomatiseerde aanvallen op web- en mobiele apps, en mogelijk behoorlijk lucratief .

Als gevolg hiervan kan tot 90% of meer van het online en mobiele verkeer van een onderneming in feite automatisering zijn en geen echte mensen, veelal met de bedoeling om te stelen en fraude te plegen.

Shape maakt gebruik van AI en ML om attacks te verslaan en fraude te voorkomen

Shape beschermt web- en mobiele applicaties en API-eindpunten tegen deze geavanceerde en geautomatiseerde aanvallen die anders zouden leiden tot grootschalige fraude.

Voor websites en mobiele applicaties lijken cyber attackers vrijwel identiek aan echte gebruikers doordat deze attackers apparaten kapen, menselijk gedrag simuleren en gestolen identiteiten gebruiken. Attackers ontwikkelen snel tools en methoden, waardoor het voor apps of zelfs mensen onmogelijk is om het verschil te zien tussen echt en nep.

Oplossingen van Shape maken gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning, naast andere technologieën, om in realtime nauwkeurig te bepalen of een aanvraag afkomstig is van een frauduleuze bron, en zo ja, deze effectief te mitigeren. Zodra nieuwe tegenmaatregelen worden genomen, zal 5% -10% van de attackers meestal proberen een nieuwe oplossing te kiezen en een nieuwe aanval te starten. Shape oplossingen passen zich aan en behouden volledige effectiviteit, zelfs als attackers evolueren.

Onze F5 Shape experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van F5 Shape met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Shape zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Shape oplossing.

 

Talk with an Expert

Speak with a solutions expert or architect. Give us a call or leave a message. Our team is ready for your business.

4 oplossingen van Shape's IA Systeem

Shape AI en API defense

AI-aangedreven web- en mobiele fraudebestrijding voor organisaties van elke omvang. Zichtbaarheid en beperkte opties om op HTTP gebaseerde API's te beschermen.

Shape enterprise defense

Uitgebreide, op maat gemaakte implementaties en internet- en mobiele fraudebescherming.

Blackfish

Proactieve verdediging van gebruikersreferenties.

Manual-attack defense

Bescherming tegen manuele aanvallen op webapplicaties.

Waarom Enterprises Shape kiezen

s'Werelds meest toonaangevende merken blijven loyaal aan Shape om hen te helpen criminelen te stoppen, fraude te verminderen en gebruikerservaringen te verbeteren. Shape biedt gemoedsrust door:

Ongeëvenaarde nauwkeurigheid

Door gepatenteerde telemetrie, signaalverzameling en geavanceerde AI en ML kunnen oplossingen van Shape frauduleus en ongewenst verkeer in realtime nauwkeurig detecteren en verminderen.

Geen gebruikerswrijving

Dankzij de oplossingen van Shape kunnen legitieme menselijke gebruikers doorgaan zonder extra obstakels in te zetten zoals CAPTCHA en multi-factor authenticatie.

Netwerk hefboomwerking

Elke 24 uur blokkeert Shape meer dan twee miljard fraude inlogpogingen en andere transacties, terwijl er tegelijkertijd voor wordt gezorgd dat meer dan 200 miljoen legitieme menselijke transacties veilig worden bewaard.

Omnichannel bescherming

Oplossingen van Shape kunnen worden ingezet om web- en mobiele applicaties te beschermen, evenals HTTP API's. De mobiele SDK van het bedrijf wordt wereldwijd op meer dan 200 miljoen iOS- en Android-apparaten geïmplementeerd.

Geavanceerde verdediging

Partners van Shape met enterprices kiezen er voor om 10 stappen of meer voor te blijven op de "bad guys" met het meest complete portfolio van defensieoplossingen in de branche. Geavanceerde oplossingen omvatten verdediging tegen agressieve aggregators, handmatige fraude en gecompromitteerde gebruikersreferenties.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer