F5 Networks

Policy Enforcement Manager

Verbeter netwerkprestaties door effectief beleidsbeheer.

There's a policy for that.

Met de alomtegenwoordigheid van mobiele apparaten, het internet of things en 5G moet uw netwerk klaar zijn voor wat de toekomst biedt. BIG-IP Policy Enforcement Manager (PEM) is een beleidshandhavingsfunctie die je de netwerkflexibiliteit en controle geeft die je nodig hebt terwijl je een betrouwbare klantenervaring levert.

Wat kan BIG-IP PEM voor je doen?

Omzet genereren

Vind nieuwe manieren om services te gelde te maken.
Implementeer services op basis van het niveau van de abonnees, volgens plan, locatie en apparaat. Naast dat je moet herkennen wie toegang moet hebben tot wat en wanneer, kun je gegevens verzamelen met zichtbaarheid van het netwerk. Maak relevante planningslagen en bied nieuwe, over-the-top services op basis van gedragspatronen van gebruikers - gebruik vervolgens BIG-IP PEM om die plannen en services af te dwingen.

Tevredenheid verhogen

Verbeter de ervaring van suscribers.

Uiteindelijk hebben je klanten uw netwerk nodig om snel, betrouwbaar en beschikbaar te zijn. Door slimmere verkeersbesturing, meer geavanceerd beleidsbeheer en verbeteringen in netwerkfuncties, leidt BIG-IP PEM tot gelukkiger klanten. En omdat tevreden klanten klant blijven, zie je minder klantenverloop en betere inkomsten.

Efficiency boosten

Geoptimaliseerd video traffic.

BIG-IP Policy Enforcement Manager (PEM) stelt serviceproviders in staat om Adaptive Bit Rate (ABR) -video te detecteren en de netwerkbronnen die het verbruikt, in het bijzonder premium RAN-bronnen te beheren.

Onze F5 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van F5 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Networks-oplossing.

 

Talk with an Expert

Speak with a solutions expert or architect. Give us a call or leave a message. Our team is ready for your business.

Kenmerken

Zichtbaarheid

Krijg een diepgaande netwerkzichtbaarheid van de gebruikspatronen van de abonnees om netwerkfuncties te beheren.

Traffic Classificatie

Bekijk welke applicaties subscribers gebruiken en hoe ze deze gebruiken.

Traffic steering

Schakel nieuwe services in en optimaliseer netwerkprestaties met intelligente verkeersbesturing in laag 4-7.

URL filtering

Bescherm je netwerk en vereenvoudig compliance-processen met aangepast URL-filterbeleid.

Performance en scalability

Ontvang een doorvoer van maximaal 1,12 Tbps L4 en ondersteunt meer dan 1440 miljoen gelijktijdige sessies op één chassis.

On-the-fly signature updates

Houd uw systeem up-to-date zonder downtime of prestatieproblemen op te lopen.

Video optimalisatie

Dynamisch beheer van videostreams met behulp van op TCP-proxy gebaseerde bandbreedtebesturingen of stroomvormingsmogelijkheden.

Header insertion

Voeg HTTP-headers toe met informatie zoals MSISDN, IMSI en IP-adres, zodat de gebruiker zich verder bewust wordt van de toepassing of service om een persoonlijkere ervaring te creëren.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer