F5 Networks

NFV Solution Packages

Stimuleer groei met geautomatiseerde NFV-oplossingspakketten

Vergroot uw zakelijke wendbaarheid

Gebruikmakend van netwerkfuncties virtualisatie (NFV) helpt u de kosten te verlagen, de operationele efficiëntie te vergroten en nieuwe services te gelde te maken. De voorverpakte, vooraf geconfigureerde NFV-oplossingen van F5 vereenvoudigen de implementatie en het beheer van uw gevirtualiseerde netwerk.

Your dedicated F5 Networks experts

Infradata is an award-winning F5 Networks Gold Partner with advanced specialties, and the distinction of multiple certified engineers on staff. Our engineers are recognized by F5 Networks as technical experts and advocates of F5 Networks solutions. That means you can count on Infradata for the technical know-how and hands-on experience to accurately assess your business requirements, and design, implement, and manage a F5 Networks-based solution to suit your needs.

 

Talk with an Expert

Speak with a solutions expert or architect. Give us a call or leave a message. Our team is ready for your business.

Verken NFV solution packages

Gi LAN VNF service

De gevirtualiseerde Gi LAN-oplossing biedt oplossingen zoals virtuele beleidshandhaving, TCP- en ABR-video-optimalisatie en virtuele firewall. Met virtuele oplossingen kunt u services dynamisch dynamisch koppelen op basis van realtime abonnementen en applicatiebewustzijn. Dit model betekent dat u diensten kunt leveren op basis van de huidige netwerkomstandigheden en efficiënter gebruik kunt maken van netwerkbronnen, zodat u kunt innoveren, de QoE van een abonnee kunt verbeteren en de kosten kunt

Gi firewall VNF service

Verdedig uw kernnetwerkinfrastructuur en mobiele abonnees tegen aanvallen met een krachtige, zeer schaalbare gecertificeerde full-proxy-firewall van ICSA Labs. Implementeer de VNF-service van de Gi Firewall om grootschalige DDoS te detecteren en te stoppen. Het pakket kan worden gekocht in op capaciteit gebaseerde doorvoeropties met stappen van 5, 10 en 50 Gbps, wat de planning, de omvang en de aankoop van het netwerk aanzienlijk vereenvoudigt. Deze oplossing omvat de F5 VNF Manager.

Standalone F5 VNF manager

Automatiseer de levenscyclus van F5 NFV-oplossingen zonder de noodzaak van een externe leverancier. Met de beheerfunctionaliteit kunt u uw virtuele services consolideren en beheren, capaciteitsvereisten automatisch schalen en lifecycle management implementeren om snelle spin-up en spin-down van services te ondersteunen. Via REST API's is de F5 VNF Manager compatibel met externe orkestrators.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer