F5 Networks

F5 BIG-IP Standard Serie platformen

De hardware die je nodig hebt – alleen van F5.

Consolideer, distribueer en schaal de levering van applicatieservices binnen en buiten het datacenter met de reeks hardwareproducten van BIG-IP. Hier vind je opties als basis-, mid-range én hoge performance die zijn ontwikkeld voor een uiteenlopende reeks technische vereisten.

BIG-IP 12000 Series

De high-performance BIG-IP 12250v biedt grote ondernemingen en serviceproviders de SSL prijs/performance ondersteuning voor het versleutelen van al het applicatieverkeer. En met ondersteuning voor maximaal 24 virtuele ADC instances in multi-tenant omgevingen maakt de BIG-IP 12250v consolidatie mogelijk van de applicatieservices van F5, inclusief het verkeer van databeheer, intelligente DNS en DDoS-bescherming.

BIG-IP 10000 Series

De krachtige BIG-IP 10000 reeks stelt grote ondernemingen en serviceproviders in staat om extreem grote verkeersstromen te ondersteunen en geavanceerde DNS, optimalisering en beveiligingsfuncties te integreren, terwijl tegelijk de IT-infrastructuur wordt geconsolideerd. De BIG-IP 10350v-F is compliant met FIPS 140-2 level 2/3 en biedt met zijn FIPS-compliante level 3-hardware beveiligingsmodule (HSM) veilige schaalmogelijkheden die niet haalbaar zijn met uitsluitend softwarematige oplossingen. Dit vereenvoudigt het beheer van certificaten en verlaagt compliantiekosten.

BIG-IP 7000 Series

De mid-range BIG-IP 7000 reeks kenmerkt indrukwekkende performance en biedt een geïntegreerd platform voor de levering en beveiliging van applicaties, zelfs voor de meest veeleisende applicaties.

BIG-IP 5000 Series

De mid-range BIG-IP 5000 reeks voegt levering van applicaties samen in een kosteneffectief 1U-platform.

BIG-IP 4000 Series

Het ADC platform uit de mid-range BIG-IP 4000 reeks levert een bijdrage aan het voldoen aan stijgende performance- en schaalbaarheidseisen.

BIG-IP 2000 Series

De BIG-IP 2000 reeks vormt het instapniveau en biedt een krachtig ADC platform voor organisaties die hun netwerken willen uitbreiden met geïntegreerde levering van applicaties, met opties voor geavanceerde beveiliging.

Onze F5 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van F5 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Networks-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer