F5 Networks

F5 Networks BIG-IP DNS

Voorheen BIG-IP GTM

Zorgt voor hyperscaling en beveiliging van je infrastructuur bij grote hoeveelheden aanvragen en DDoS-aanvallen, en garandeert zo dat apps beschikbaar zijn – zelfs tussen meerdere instances en in hybride omgevingen.

Performance. Beveiliging. Beschikbaarheid.

Laat je apps doen wat er van ze wordt verwacht. Gebruikers verwachten dat apps snel, veilig en altijd beschikbaar zijn. Met minder nemen ze geen genoegen. Als je geluk hebt, ben je een van de weinigen die hier iets over hoort. Kies voor BIG-IP DNS. Zie het als een verzekering voor apps.

BIG-IP DNS verbetert de performance en beschikbaarheid van je wereldwijde applicaties door gebruikers naar de dichtstbijzijnde of best presterende fysieke, virtuele of cloudomgeving te sturen. Deze service zorgt bovendien voor hyperscaling van je DNS infrastructuur en beveiliging tegen DDoS-aanvallen, en biedt een real-time DNSSEC oplossing die beschermt tegen hijacking.

Snelheid ontmoet veiligheid.

BIG-IP DNS biedt hyperscaling tot wel 100 miljoen responses per seconde (RPS) om elke snelle toename in het aantal DNS-aanvragen te verwerken. 

Met een reeks eigenschappen waaronder multicore schaalbaarheid, DNS Express en IP Anycast integratie verwerkt BIG-IP DNS miljoenen DNS-aanvragen, beschermt je onderneming tegen DDoS-aanvallen en garandeert optimale performance van de applicatie voor gebruikers.

BIG-IP DNS genereert een real-time, ondertekende respons op DNSSEC-aanvragen, levert DNS-firewall services ter bescherming tegen aanvallen en bestrijdt complexe bedreigingen door toegang tot schadelijke domeinen te blokkeren.

Werkt samen met wat er al is.

BIG-IP DNS services integreren met oplossingen voor DNS zone management, verbeteren DNS-performance aan de rand van het netwerk en maskeren de DNS back-end infrastructuur.

Dat resulteert in hogere productiviteit, serverconsolidatie, snellere responses en beschermd DNS-beheer.

Overal beschikbaar.

BIG-IP DNS routeert gedistribueerd appverkeer op basis van schommelende volumes van netwerk en gebruikers waardoor datacenters overbelast kunnen raken tijdens piekverkeer.

BIG-IP DNS kan ook worden geconfigureerd als een full proxy voor wereldwijde loadbalancing-applicaties en DNS in alle architecturen, evenals over de hele wereld. Bovendien kan je deze service gebruiken in virtuele en hybride cloudomgevingen om DNS services en de wereldwijde beschikbaarheid van apps uit te breiden, waarbij je de controle gecentraliseerd houdt binnen het datacenter.

Onze F5 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van F5 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Networks-oplossing.

Uitrollen zoals jij dat wilt.

HARDWARE

Zowel de BIG-IP apparaten als het VIPRION chassis zijn speciaal gebouwde, krachtige hardware waar F5 software op draait.

SOFTWARE (virtuele edities)

Virtuele exemplaren van BIG-IP hebben dezelfde eigenschappen als de exemplaren die draaien op speciaal gebouwde F5 hardware – en je kunt ze uitrollen op elke gangbare hypervisor, of cloudproviders selecteren.

CLOUD

F5 applicatieservices werken hetzelfde in de publieke en de private cloud, evenals in het datacenter.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer