F5 Networks

BIG-IP Cloud Editie

Toegewijde per-app-services en bescherming voor elke omgeving.

Rol app-implementaties met vertrouwen uit.

In de zoektocht om applicaties sneller te maken, identificeren en verwijderen organisaties frictie die de voortgang belemmeren. BIG-IP Cloud Editie ondersteunt de behoefte van app-teams aan meer flexibiliteit en snelheid, terwijl operationele teams kunnen standaardiseren op consistent netwerk- en beveiligingsbeleid voor de gehele applicatieportfolio.

Waarom BIG-IP Cloud Edition?

Je krijgt nu de toonaangevende prestaties, beveiliging, maatwerk en aanpassingsmogelijkheden waar F5 om bekend staat, in een aantrekkelijk geprijsde service die is ontworpen voor de cloud. BIG-IP Cloud Editie bestaat uit strak geïntegreerde BIG-IQ Centralized Management en BIG-IP Per-app VE's om geavanceerde app-services en lifecycle-management te leveren, inclusief autoscale, zelfbedieningsbeheer voor app-eigenaars en per-app-analyse - in VMware private cloud of AWS public cloud-omgevingen.

Toegewijde app services zijn beschikbaar voor:

  • BIG-IP Local Traffic Manager: biedt intelligent verkeersbeheer, evenals SSL offload en applicatie-optimalisatie voor de beste eindgebruikerservaring.
  • F5 Advanced Web Application Firewall: Biedt de meest geavanceerde WAF ter wereld om al je applicaties te beschermen tegen geautomatiseerde webaanvallen, credential diefstal en L7 DDoS.

BIG-IP Cloud Edition

Onze F5 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van F5 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Networks-oplossing.

Eigenschappen

Toegewijde app-services

Voorzie specifiek intelligent verkeersbeheer en geavanceerde WAF-bescherming voor al je apps.

Self-Service Management

Met applicatie georienteerd beheer stel je jouw app-teams in staat hun eigen applicaties te beheren met een catalogus van vooraf gebouwde en aanpasbare sjablonen voor geautomatiseerde provisioning, configuraties en upgrades.

On-Demand Autoscale

Het is niet nodig resources te overproviseren. Schaal automatisch extra Per-app VE-instanties uit op basis van beleid.

Sneller problemen oplossen

Een toepassingsspecifiek dashboard levert bruikbare analyses en een diep inzicht in app-prestaties, beveiliging en ervaringen van eindgebruikers, waardoor een snelle zelfdiagnose en probleemoplossing mogelijk is.

Vereenvoudigde licenties

Kies het model dat geschikt is voor jouw bedrijf. BIG-IP Cloud Edition is verkrijgbaar met abonnement, ELA of eeuwigdurende licentie.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer