F5 Networks

F5 BIG-IP Platform

Deze mix van software en hardware functioneert als loadbalancer en full proxy, en geeft je de mogelijkheid om het netwerkverkeer te controleren.

Je werkt in een wereld vol applicaties.

Maak hem snel, beschikbaar en veilig. Het BIG-IP-platform is een slimme toepassing van ADC-technologie (Application Delivery Controller). Oplossingen die worden gebouwd op dit platform zijn niet alleen loadbalancers, maar ook full proxy's die al het verkeer dat door je netwerk gaat inzichtelijk maken. Daarnaast beschik je over de mogelijkheid om dit verkeer te inspecteren, versleutelen of ontsleutelen.

Software en hardware.

BIG-IP-software draait op BIG-IP-hardware of VIPRION-hardware, of gevirtualiseerd op een server. Hardware biedt de grootste schaalbaarheidsopties, maar virtuele exemplaren zijn flexibeler qua implementatie.

BIG-IP-producten leveren applicatieservices die uiteenlopen van toegang en versnelling tot beveiliging en intelligent beheer van dataverkeer.

Het BIG-IP-platform laat het netwerk draaien. Waardoor draait het BIG-IP-platform?

Aan de basis van alle BIG-IP-hardware en -software ligt TMOS, het besturingssysteem van F5, dat samengevoegde intelligentie, flexibiliteit en programmeerbaarheid biedt.

Dankzij zijn architectuur met een applicatiebeheerlaag biedt TMOS je controle over de versnellings-, beveiligings- en beschikbaarheidsservices die je applicaties vereisen.

TMOS vormt een virtuele, samengevoegde pool van zeer schaalbare, veerkrachtige en herbruikbare services die zich dynamisch kunnen aanpassen aan de wijzigende omstandigheden in datacenters en virtuele en cloud-infrastructuren.

Onze F5 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van F5 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Networks-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen