F5 Networks

F5 iWorkflow

Implementaties op meerdere apparaten tegelijk.

Snellere deployment bij lagere risico's.

Het handmatig uitrollen van applicaties en services is een tijdrovende en foutgevoelige aangelegenheid. iWorkflow is een virtuele appliance voor het uitvoeren van een implementatiebeleid voor applicaties. Via volledig configureerbare L4-L7 servicesjablonen (iApps) die door de beheerder worden gemaakt rol je applicaties uit in enkele minuten, in plaats van dagen.

Onze F5 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van F5 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Networks-oplossing.

Vertraging kost geld

Reageren op wijzigingen in de infrastructuur of op vertragingen in releases van software kost geld. iWorkflow maakt de orchestration van services en de automatisering van taken mogelijk zodat jij tijd (en geld) kunt besparen bij het uitrollen van je applicaties.

Eenvoudiger, veiliger, slimmer.

Elke keer dat je een apparaat configureert, vergroot je de kans op fouten. Door het uitrolproces te stroomlijnen bespaart je team niet alleen waardevolle tijd, maar verklein je ook de kans dat jouw organisatie wordt blootgesteld aan operationele risico's.

Doet het goed met anderen.

De iControl REST-API en Software Development Kit (SDK) maken de integratie met beheer- en implementatiesystemen van derden een basisfunctionaliteit in iWorkflow. En doordat je dankzij iWorkflow kunt werken met meerdere platforms, zoals Cisco APIC, VMware NSX en het BIG-IP-systeem, wordt je organisatie veel flexibeler en gebaseerd op beleid in plaats van apparatuur.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen