F5 Networks

F5 BIG-IQ Centralized Management

Een platform voor het beheer van je apparaten en geleverde services.

Beheer al je BIG-IP-apparatuur vanaf een centrale locatie.

Het toevoegen van meer apparatuur leidt altijd tot meer complexiteit. Daarom zul je behoefte hebben aan eenvoudig systeembeheer. BIG-IQ Centralized Management is daarvoor de ideale oplossing. Op een scherm kun je alles zien: van licenties tot beleid en van verkeer tot beveiliging.

BIG-IQ GUI

Apparaten

Honderden apparaten – één controlepunt.

Als je in plaats van een paar systemen enkele tientallen systemen moet gaan managen, veranderen je processen, logistiek en behoeften. BIG-IQ Centralized Management brengt al je apparatuur samen, zodat je op efficiëntere wijze kunt ontdekken, volgen, upgraden en uitrollen. Bovendien kun je alle belangrijke meetgegevens op een centrale locatie bijhouden, waardoor je tijd en moeite bespaart.

BIG-IQ Centralized Management in cijfers.

Beheer vanaf een centrale locatie tot 600 fysieke, virtuele of virtueel geclusterde multiprocessing (vCMP) based BIG-IP-apparaten. BIG-IQ Centralized Management verwerkt bovendien licenties voor tot 5.000 onbeheerde apparaten, zodat je virtuele exemplaren van BIG-IP (VE’s) naar behoefte kunt opstarten en uitschakelen.

Verkeer

Gestroomlijnd verkeer, minder hoofdpijn.

Het beheren van dataverkeer is meer dan alleen maar zorgen dat je applicaties beschikbaar zijn. BIG-IQ Centralized Management en BIG-IP Local Traffic Manager (LTM) werken zij aan zij om jou te helpen bij het managen van al je BIG-IP LTM apparaten en hun attributen, inclusief VIP’s, pools, member iRules en nodes. Op deze manier hebben applicatie-eigenaren controle over de poolleden en virtuele servers voor hun apps.

Business verandert snel – en F5 ook.

Omdat je je apparaten ziet via een enkele interface, kun je de gezondheid van je verkeer monitoren, zien wanneer problemen de performance verminderen en identificeren welke servers invloed hebben op de beschikbaarheid. Met een dergelijk overzicht kun je al oplossingen vinden nog voordat het verkeer stilvalt, in plaats van dat je moet reageren op servers die al platliggen. Bovendien helpt dit je bij het evalueren van statistieken en het genereren van rapporten met een duidelijkere context.

Beveiliging

Eenvoud en veiligheid sluiten elkaar niet uit.

Beveiliging is een serieuze aangelegenheid, waarbij beknibbelen geen optie is. Naarmate je systeem groeit, moet je zeker weten dat je je beveiligingspolicies snel en effectief kunt beheren. Kies voor policy-based management van BIG-IP Advanced Firewall Manager (AFM) en BIG-IP Application Security Manager (ASM). Daarmee ontvang je ook gecentraliseerde rapportage en beveiligingsalerts voor BIG-IP AFM, BIG-IP ASM, WebSafe en MobileSafe.

Bekijk je systeem eens goed.

Krijg meer inzicht in de algemene gezondheid van je systeem door de beveiliging ervan te monitoren via een enkel scherm. Omdat je ziet welke policies worden getriggerd en wanneer, kun je het CPU-gebruik van firewalls verminderen en de performance optimaliseren. Centrale rapportage is niet alleen makkelijker, je kunt er ook patronen en trends mee identificeren zodat je je beveiligingsrespons proactief kunt inzetten, niet alleen reactief.

Ongecompliceerde compliance.

Eerlijk is eerlijk: het identificeren van foutbronnen en het onderhouden van audit trails is een enorme uitdaging. BIG-IQ Centralized Management houdt een veilige auditlog bij van alle wijzigingen en updates, zodat je compliant blijft met het bedrijfsbeleid.

Beveiliging zonder rondlopen.

Met BIG-IQ Centralized Management kun je geteste configuraties en policies importeren, firewall policies bekijken, bewerken en vergelijken, en policies of updates toepassen voor groepen apparaten of voor je complete infrastructuur – zonder je werkplek te verlaten.

De juiste toegang voor de juiste mensen.

Met RBAC kun je individuele teams hun specifieke beveiligingsinstances laten managen. Dit helpt bij het minimaliseren van fouten, het maximaliseren van de efficiency en het handhaven van de veiligheid, en registreert tegelijk welke policies door wie worden aangepast.

Toegang

Meerdere policies, veel machines? Geen probleem.

Terwijl je apparatuur veranderlijk kan zijn – fysiek, virtueel of hybride – moeten je policies constant blijven. Door BIG-IQ Centralized Management te combineren met BIG-IP Access Policy Manager (APM) bespaar je tijd en geld terwijl je de kans op fouten, onjuiste implementatie of conflicten tussen toegang en beveiligingspolicies vermindert.

Van één naar veel.

BIG-IQ Centralized Management helpt je policies te beheren voor tot 100 BIG-IP APM instances, zodat je vanaf een enkel scherm kunt importeren, vergelijken, bewerken en updaten voor meerdere apparaten.

Betere zichtbaarheid leidt tot beter inzicht.

De dashboardweergave helpt je makkelijker de context van trends en relaties te zien en de responstijd te verbeteren in geval van problemen. Met een totaalbeeld van de gezondheid van je netwerk kun je beter beoordelen hoe effectief je policies zijn, waar zich zwakke punten bevinden en hoe je het beste kunt reageren op problemen en risico's.

Onze F5 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van F5 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde F5 Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer