Technology Partner

Joint Solution Brief

Leveren van veilige netwerken voor hybride cloudomgevingen

Equinix en Infradata bieden samen een end-to-end oplossing die hybride cloudinfrastructuren beveiligt - van het vaststellen dat je netwerk klaar is voor de cloud tot het bouwen en beheren van jouw hybride cloudomgeving.

Infradata ontwerpt, implementeert, beveiligt en beheert Next Generation Networks, zodat je netwerk jouw bedrijfsdoelstellingen ondersteunt. Met diepgaande expertise op het gebied van cloud, netwerken, beveiliging en connectiviteit levert Infradata complete, turnkey-projecten die gebruikmaken van Equinix-infrastructuuroplossingen. Equinix's wereldwijde platform van veilige, carrier-neutrale datacenters biedt connectiviteit met meer dan 1600 netwerkproviders. Dit maakt de sterk gedistribueerde, zeer schaalbare netwerken mogelijk die nodig zijn om de hybride, multi-cloud architecturen van vandaag te ondersteunen.

Jouw problemen aanpakken

Gebrek aan cloud-expertise zorgt voor onzekerheid. Veel organisaties zijn onbekend met de implicaties van cloudgebaseerde architecturen en vragen zich af welke applicaties naar de cloud moeten worden verplaatst en hoe ze met minimaal risico kunnen worden overgezet.

Multi-cloudomgevingen zorgen voor nieuwe beveiligingsproblemen. Hoewel 82% van de ondernemingen nu een multi-cloudstrategie heeft, blijft beveiliging een belangrijke uitdaging bij de overgang naar multi-cloudomgevingen

Verouderde netwerken leiden tot prestatieproblemen. Afhankelijkheid van verouderde netwerken of het openbare internet leidt tot prestatieproblemen die een negatieve invloed hebben op gebruikers.

Het groeiende netwerk vereist hogere kosten. Naarmate verkeersvolumes groeien en gebruikers breder verspreid raken, worstelen steeds meer organisaties met oplopende netwerkkosten.

Onze end-to-end expertise zorgt voor de beveiliging van jouw hybride cloudinfrastructuur

Infradata  Network Performance Hub

Network Performance Hub

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Belangrijkste voordelen

Het hoogste beveiligingsniveau

De beveiligde toegangs- en bedreigingsbescherming services van Infradata, gecombineerd met de datacenters van Equinix, directe connectiviteit en portal-gebaseerde provisioning, zorgen voor de hoogste netwerkbeveiliging en flexibiliteit voor multi-cloudomgevingen.

Gedistribueerde voetafdruk levert hoge prestaties

Wereldwijde distributie van IT-infrastructuur naar locaties dichter bij eindgebruikers maximaliseert de levering van inhoud en applicaties, met lagere latentie en verhoogde bandbreedte.

Lagere netwerkkosten

Met de Equinix Performance Hub ™ -oplossing kan je gebruikmaken van WAN-optimalisatie- en peeringtechnologieën om inefficiënte en dure MPLS-gebaseerde WAN-routes te elimineren.

Verbeterde veerkracht

De zeer veerkrachtige netwerkarchitectuur van Infradata in combinatie met de datacenters van Equinix biedt ongeëvenaarde veerkracht met een bewezen, toonaangevend uptime-record van> 99,99999%.

Onze toonaangevende mogelijkheden zorgen voor jouw succes

Infradata Professional Services

Infradata biedt een breed scala aan adviesdiensten: van netwerk- en cloud-readiness-beoordelingen en het ontwerpen van veilige en cloud-ready netwerken tot end-to-end beheer van cloudmigratie, inclusief de ontwikkeling van hybride cloudomgevingen.

Equinix Performance Hub ™

Equinix Performance Hub ™ is verdeeld over 200+ datacenters wereldwijd en biedt veilige, private en betrouwbare verbindingen met netwerk- en cloudproviders, levert wereldwijd consistente beveiliging en klantervaring terwijl de totale eigendomskosten aanzienlijk worden verlaagd.

Equinix Cloud Exchange ™ Fabric

Equinix Cloud Exchange ™ Fabric biedt flexibele, veilige, directe connectiviteit voor gedistribueerde infrastructuur en digitale ecosystemen wereldwijd op Platform Equinix ™ via software-gedefinieerde interconnectie.

Aanvullende partner ecosystemen

Infradata heeft strategische partnerships met toonaangevende leveranciers van cloud, netwerk en beveiliging, terwijl Platform Equinix ™ een rijk ecosysteem omvat met meer dan 1600 netwerken en 2750+ cloud- en IT-serviceproviders. Infradata heeft strategische partnerships met toonaangevende leveranciers van cloud, netwerk en beveiliging, waaronder AWS, F5, Juniper, Fortinet en Palo Alto Networks, terwijl Platform Equinix ™ de thuisbasis is van een rijk ecosysteem met 1600+ netwerken en 2750+ cloud- en IT-serviceproviders.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer