Technology Partner

Equinix

Where opportunity connects

Het wereldwijde platform voor jouw digitale business

Equinix verbindt 's werelds toonaangevende bedrijven met hun klanten, werknemers en partners in de meest onderling verbonden datacenters. De opkomst van digitaal zakendoen is inspirerend voor innovatieve handels- en samenwerkingsmodellen en geheel nieuwe manieren om te concurreren. Interconnectie maakt het allemaal mogelijk. Maak digitaal klaar met Equinix en leg alles binnen handbereik.

Bereik overal, verbind iedereen, integreer alles

Om te gedijen in een digitale wereld, moet je oude IT-beperkingen doorbreken en op nieuwe manieren waarde vinden, delen en leveren. Platform Equinix® is waar je kan samenkomen met 's werelds grootste ecosystemen van onderling verbonden partners en providers om jouw transformatie te versnellen.

Implementeer je infrastructuur en services wereldwijd overal waar kansen zich voordoen. Direct en privé verbinden met jouw belangrijkste clouds, services en netwerken. Activeer edge services on-demand om te schalen voor succes. Op Platform Equinix bereik je overal, verbind je iedereen en integreer je alles wat je nodig hebt om je beste toekomst te creëren.

Onze Equinix-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Equinix met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Equinix zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Equinix-oplossing.

Contact met een expert

Spreek met een solutions expert of architect. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat voor je klaar.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer