Cumulus Networks

Global Partner

Open netwerksoftware voor het moderne datacenter. Cumulus Networks herdefinieert datacenter netwerken.

Cumulus leidt de transitie op de datacentermarkt van een gesloten omgeving op basis van vendor lock-in, naar een open omgeving, welke op standaarden gebaseerde systemen omvat. In tegenstelling tot wie dan ook op de markt, bouwen ze netwerkoplossingen puur met Linux. Onze klanten kunnen gebruik maken van de standaardinterfaces en het rijke ecosysteem om een ​​nieuw niveau van controle over kosten en operaties te bereiken - voorheen alleen toegankelijk voor de grootste web-scale operators.

Door de overstap naar open netwerken, zijn we ervan overtuigd dat organisaties van elke omvang hun netwerk betaalbaar kunnen bouwen en efficiënt kunnen beheren, zoals de grootste datacenters ter wereld. Onze klanten kunnen hun datacenternetwerken laten werken zoals Google en Facebook al jaren doen - zeer geautomatiseerd, flexibel en efficiënt, zonder alle ontwikkeltijd of dure, gespecialiseerde hardware. We spreken van web-scale netwerken.

In plaats van zich te concentreren op silo-oplossingen, transformeren ze bij Cumulus Networks elke fase van de netwerklevenscyclus - van architectuur, ontwerp, bouw, implementatie en operaties - met hun twee kernproducten, Cumulus Linux en Cumulus NetQ. Cumulus Linux is het meest flexibele netwerkbesturingssysteem dat beschikbaar is omdat het op Linux draait. Onze klanten hebben toegang tot flexibiliteit, efficiëntie, snelheid en keuze met een uniforme stack en een functieset die is ontworpen voor het digitale tijdperk. Met Cumulus NetQ bied organisaties volledige netwerkvalidatie en minder downtime en breiden we zelfs de netwerkzichtbaarheid uit in containers.

Het netwerk is een cruciaal onderdeel van het datacenter dat van oudsher een knelpunt is voor een snelle implementatie van applicaties. Van levering en implementatie tot monitoring en operaties, wij geloven in het volledig transformeren van de industrie door een web-scale IT-architectuur mogelijk te maken voor iedereen.

De status quo verbreken

Het team van Cumulus Networks bestaat uit enkele van de meest gerenommeerde technologische innovators in de industrie, die verantwoordelijk zijn voor diverse belangrijke vorderingen op het gebied van netwerken. Ze braken in de branche door met het eerste Linux-besturingssysteem voor netwerkhardware en vulde een kritieke leemte in het waarmaken van de ware belofte van het softwaregedefinieerde datacenter.

Cumulus Networks definieert niet alleen de toekomst van netwerken. Ze bouwen de toekomst met Infradata en onze klanten. De lijst met productfuncties en services wordt sterk gedomineerd door interne innovaties en ontwikkelingen, en hun leiderschapsteam en engineeringtalent zorgen voor ondersteuning voor de open netwerkgemeenschap. ze transformeren de netwerkindustrie door IT en innovaties op web-scale naar het datacenter te brengen.

Onze Cumulus Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Cumulus Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Cumulus Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Cumulus Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde Cumulus Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Cumulus Networks

95% snellere deployments

75% verbeterde efficiency

60% gereduceerde TCO

1.500+ klanten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer