CrowdStrike

Gratis Falcon Prevent trial van CrowdStrike

Maak kennis met Next-Generation endpoint beveiliging

Is jouw endpoint beveiliging nog wel opgewassen tegen de huidige aanvallen?

De meeste antivirus oplossingen zijn nog steeds gefixeerd op het stoppen van schadelijke uitvoerbare bestanden in plaats van het zoeken naar indicatoren voor de aanval die kunnen wijzen op uitbraken terwijl er geen malware aanwezig is. Met de kans dat gevoelige informatie wordt buitgemaakt en meerdere machines geïnfecteerd zijn.

Het gevolg? Je bedrijf is niet compliant doordat gevoelige data op straat ligt, je bedrijf heeft de kans op imagoschade, claims, verlies van omzet etc. Voor bedrijven een dure en ronduit vervelende kwestie. Maar wat doe je hier tegen? Een goede antivirus beschermt jouw endpoints tegen deze aanvallen!

De oplossing: next-generation antivirus

Crowdstrike komt daarom met een nieuw antivirus: Falcon Prevent. Falcon Prevent is een next-generation antivirus die in staat is om nieuwe tools en technieken te detecteren en te verslaan die door aanvallers worden gebruikt.

Falcon Prevent zoekt indicatoren voor aanvallen om actieve aanvallen te identificeren, in plaats van alleen te vertrouwen op indicatoren die pas na een aanval heeft plaatsgevonden. Daarnaast helpt Falcon Prevent je om systeembronnen terug te winnen en vereenvoudigt het jouw dagelijkse security activiteiten. Ontdek snel wat het voor jouw bedrijf kan betekenen!

De Dashboard-app hierboven, bevat onder andere informatie over het opsporen van bedreigingen, een controlespoor van Falcon-beheer, proces-tijdlijnen, hosts die gevoelig zijn voor specifieke kwetsbare plekken in het hoge profiel en nog veel meer.

Cloud-geleverde Endpoint Security

De next-generation antivirus van Crowdstrike maakt gebruik van een cloud-geleverde endpoint security. De cloud control server geeft je meer informatie over wat je moet doen als jouw endpoint geïnfecteerd is. Daarnaast heb je in de cloud control server inzicht in welke data er gestolen is tijdens een attack. Doordat Falcon Prevent cloud gebaseerd is, blijft jouw endpoint ook snel werken.

Met behulp van de speciaal daarvoor ontwikkelde cloud-native architectuur verzamelt en analyseert het Falcon-platform meer dan 30 miljard endpoint-evenementen per dag van miljoenen sensoren die in 176 landen zijn geïmplementeerd.

De voordelen op een rij

Download de gratis trial en ontdek zelf de voordelen van Falcon Prevent!

Je hoeft je bestaande antivirus niet te verwijderen, de trial kan gemakkelijk naast je huidige antivirus worden gebruikt. Falcon Prevent rapport wat het huidige systeem gemist heeft.

Met de trial heb je:

Een rapport met vergelijking prestaties van je huidige endpoint beveiliging

Volledige toegang tot de Falcon Prevent endpoint security

Een antivirus hulpmiddel voor het monitoren van bronnen

Een cloud gebaseerd malware test laboratorium

Minimaal gebruik van CPU & memory resources (24MB)

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen