CrowdStrike

Falcon X: Threat Intelligence

Predictieve beveiliging een realiteit maken

CrowdStrike® Falcon® is het eerste platform om bedreigingsinformatie naadloos te integreren in eindpuntbescherming, incidentonderzoeken te automatiseren en reacties op overtreding te versnellen. Met de onmiddellijke analyse van bedreigingen die uw eindpunten bereiken, gecombineerd met de expertise van het wereldwijde CrowdStrike Falcon Intelligence ™ -team, kan elk beveiligingsteam, ongeacht de grootte of verfijning, voorspellende beveiliging realiseren.

Waarom Falcon X?

Intellegince Automation
Onderzoek automatisch alle incidenten en leer van de aanvallen in uw omgeving. Bedreigingen worden geanalyseerd in minuten, niet uren, waardoor je team de tegenstander kan overtreffen met slimmere, snellere reacties.

Klant indicatoren
Orchestreer verdedigingen met aangepaste indicatoren van compromis (IOC's) gegenereerd door bedreigingen van uw eindpunten, zodat u proactief kunt verdedigen tegen toekomstige aanvallen.

Crowdstrike Expertise
Bereik tegenstanders met baanbrekende informatie van ons eliteteam van Crowdstrike dreigingsanalisten, beveiligingsonderzoekers, culturele experts en taalkundigen.

Intelligence Automation

Gartner stelt dat "tegen 2021 endpoint-beschermingsplatforms (EPP's) geautomatiseerd, georkestreerd incidentonderzoek en doorbraak zullen bieden." CrowdStrike maakt deze voorspelling werkelijkheid door het aanbieden van het eerste volledig geïntegreerde platform voor informatiebeveiliging en eindpuntbeveiliging.

Crowdstrike Falcon X

Falcon X ™ automatiseert het dreigingsanalyseproces en levert bruikbare intelligentie en aangepaste IOC's die specifiek zijn afgestemd op de bedreigingen die u tegenkomt op uw eindpunten. Met dit automatiseringsniveau kunt u stoppen met het kiezen en selecteren van de te analyseren bedreigingen en beginnen met het analyseren van alle bedreigingen.

Falcon X combineert de tools die worden gebruikt door cyberdrechercherts van wereldklasse in een naadloze oplossing en voert het onderzoek automatisch uit. De geïntegreerde toolset bevat malware-analyse en malware search en is verrijkt met threat intelligence. Met Falcon X kunnen alle teams, ongeacht hun grootte of verfijning, beter begrijpen, sneller reageren en proactief de volgende zet van de aanvaller vooruitlopen.

Falcon X: Kenmerken

 Crowdstrike Falcon X features

 

 

Talk with an Expert

Speak with a solutions expert or architect. Give us a call or leave a message. Our team is ready for your business.

Extra eigenschappen

Weekelijkse Threat Reports

Ontvang een wekelijkse samenvatting van wereldwijde eCrime-, cyberspionage- en hacktivistische activiteiten.

Actor Profielen en Indicatoren

Lees meer over de tools, technieken en procedures (TTP's) van je tegenstanders en gebruik CrowdStrike API's om hun IOC's door je hele beveiligingsstack te distribueren.

Intelligence Orchestration

Integreer intelligentie in realtime via goed gedocumenteerde API's en vooraf gebouwde integraties met toonaangevende SIEM's, platforms voor dreigingsinformatie en meer.

Cloud-Based Architectuur

Als onderdeel van het CrowdStrike Falcon-platform wordt Falcon X cloud-geleverd, waardoor de noodzaak van on-premises infrastructuur en het garanderen van eendaagse implementaties overbodig is.

Falcon X Premium: Kenmerken

Falcon X Premium combineert geautomatiseerde intelligentie met menselijke analyse om een ongeëvenaarde oplossing te bieden voor het mitigeren van cyberrisico's. Het CrowdStrike Falcon Intelligence-team is een pionier in adversaire analyse, waarbij meer dan 110 cybercriminaliteits-, spionage- en hacktivistische groepen worden gevolgd, hun intentie wordt bestudeerd en hun vakmanschap wordt geanalyseerd. Dit team van analisten van dreigingsintelligentie, beveiligingsonderzoekers en culturele experts en taalkundigen onthult unieke bedreigingen en biedt baanbrekend onderzoek dat het vermogen van CrowdStrike om proactieve beveiliging te bieden die de beveiligingshouding drastisch verbetert, voedt.

Falcon X Premium omvat alle Falcon X-aanbiedingen en verbreedt de focus om onderzoek naar en onderzoek naar wereldwijde bedreigingen van het CrowdStrike Falcon Intelligence-team op te nemen.

Intelligence Reports

Ontvang betrouwbare, diepgaande rapporten over dreigingsinformatie van het wereldwijde CrowdStrike Falcon Intelligence-team.

  • Dreigingsmeldingen: houd opkomende aanvallen voor met realtime e-mails die u op de hoogte houden van actuele bedreigingen, nieuwe vijandige activiteiten, campagnes en vakmanschap.
  • Technische rapporten: leer hoe u de meest geavanceerde bedreigingen kunt identificeren en stoppen met een diepgaande, deskundige analyse van de nieuwste adversaire campagnes en aanvallen.
  • Strategische rapporten: neem weloverwogen beslissingen over beveiliging en risicomanagement door een beter begrip te krijgen van het landschap met wereldwijde dreigingen en de opkomende risico's voor specifieke sectoren, regio's en infrastructuur.

Intelligence Reports eigenschappen

Threat Monitoring

Bewaak het web op tegenspraak tegen uw organisatie om prioriteiten te stellen voor middelen en effectief te reageren op dreigende cyberaanvallen.

Expert Malware Analyse

Escaleer malware naar een CrowdStrike-expert voor verder onderzoek of een second opinion.

Intelligence Support

Ons CrowdStrike-team zorgt ervoor dat het een goed begrip heeft van uw inlichtingenvereisten en dat u met succes aan boord bent. Het team voert ook driemaandelijkse beoordelingen uit.

Driemaandelijkse dreigingsbriefing

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en opkomende bedreigingen in het wereldwijde dreigingslandschap.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer