Citrix

Citrix SD-WAN

Transformatie van je WAN met SD-WAN

Een veerkrachtig netwerk voor het moderne applicatieverkeer

Software-Defined WAN-technologie (SD-WAN) biedt de moderne organisatie betere applicatieperformance, lagere bedrijfskosten en extra security, allemaal zaken die de overstap naar de cloud gemakkelijker maken. Citrix SD-WAN vereenvoudigt je branch networking met betrouwbare, krachtige workspaces, niet alleen voor SaaS-applicaties en gevirtualiseerde desktops maar ook voor traditionele datacenters. De combinatie van realtime padselectie, edge routing, een stateful firewall, end-to-end QoS en WAN-optimalisatie verlaagt de kosten voor bandbreedte en consolideert netwerkfuncties in het externe kantoor. Dankzij de flexibele uitrol van SD-WAN-as-a-service via een Citrix SD-WAN Managed Service Provider, of lokaal op je eigen infrastructuur, is de implementatie van een veilige SD-WAN in jouw organisatie nog nooit zo eenvoudig geweest.

Veilige SD-WAN

​Ben je een grote organisatie, klaar voor verdere internationale expansie? Of kom je uit het mkb en wil je bijvoorbeeld migreren naar de cloud? Maak je SD-WAN integratie eenvoudig door samen te werken met een Citrix SD-WAN Managed Service Provider. Deze Citrix Partners gebruiken Citrix Cloud services die specifiek zijn ontwikkeld om je Citrix SD-WAN’s veilig en efficiënt te beheren en je SD-WAN probleemloos uit te rollen. Je houdt de risico’s beperkt door te kiezen voor Citrix programma’s die alleen beschikbaar zijn voor onze Citrix SD-WAN Managed Service Providers. Zelf leg je de focus weer waar die hoort, op je core business.​

Verbeterde Skype voor prestaties en kwaliteit

Steeds meer organisaties gebruiken Voice-over-IP (VoIP). VoIP ligt aan de basis van moderne ‘unified communications’-platforms waarin spraak, e-mail en video worden gecombineerd met interne ICT-systemen en -applicaties. Deze platforms, waaronder Skype for Business en Jabber, kunnen het lastig krijgen bij een tekort aan bandbreedte. Dit uit zich in packet loss, vervorming, verbroken verbindingen en andere problemen met de servicekwaliteit (QoS), die het platform minder efficiënt en bruikbaar maken.

Citrix Networking oplossingen faciliteren elke stap en maken hoogwaardige, betrouwbare communicatie mogelijk. Zelfs bij netwerkproblemen of een wegvallende internetverbinding zijn Citrix SD-WAN en Citrix ADC zo geïntegreerd dat een lossless, altijd beschikbare Skype for Business-ervaring mogelijk blijft, zonder bandbreedteproblemen en met de vereiste QoS.

Onze Citrix-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Citrix met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Citrix zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Citrix-oplossing.

Infradata is een bekroonde Citrix partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer