Citrix

Citrix ADC

Uw applicaties aangeboden vanuit elke cloud.

(het vroegere NetScaler ADC)

Maximale uptime van applicaties, met een vlekkeloze performance, dankzij Citrix ADC

Een bekroonde ADC met een ‘software-first’ benadering voor het aanbieden van applicaties via hybride, multicloud-architecturen met diepgaand inzicht voor een uitzonderlijke applicatie-ervaring.

Citrix ADC is een Application Delivery Controller met flexibele services voor het aanbieden van traditionele, containergebaseerde en microservices-applicaties vanuit uw datacenter of de cloud. Met ongeëvenaarde security, superieure L4-7 load balancing, betrouwbare GSLB en meer uptime. Bovendien kunt u de kosten beter beheersen door de capaciteit op en af te schalen wanneer dat nodig is. Het is zelfs mogelijk om capaciteit te delen over instances heen, intern en in de cloud.

We herdefiniëren de ADC

Applicaties zijn van cruciaal belang voor het uitvoeren van uw bedrijf en u bent afhankelijk van uw ADC om uw apps uit te voeren. Uw ADC en apps woonden vroeger in het datacenter. Maar vandaag zijn uw toepassingen overal - zoals de cloud of in DevOps-omgevingen. En digitale bedrijfstransformatie verandert de manier waarop ze worden gebouwd, geïmplementeerd en beheerd.

Onze Citrix-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Citrix met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Citrix zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Citrix-oplossing.

Infradata is een bekroonde Citrix partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Ontdek Citrix ADC

Een software-first ADC

In het licht van nieuwe applicatiearchitecturen en evoluerende datacentertechnologieën, vereenvoudigt onze op software gebaseerde ADC de inzetbaarheid in elke vormfactor, elke hypervisor, elke cloud. En ons enige API en beheerplatform biedt interoperabiliteit met elk orkestratieplatform.

Hybride / multi-cloud beheerbaarheid

Organisaties moeten tegenwoordig hun applicaties uitvoeren in zowel lokale als cloudgebaseerde datacenters om de resources te optimaliseren. Citrix ADC biedt real-time analyse en end-to-end zichtbaarheid van uw volledige applicatie-infrastructuur, ongeacht waar de applicaties leven.

DevOps-app-levering

DevOps en microservices-architecturen veranderen de manier waarop apps worden gebouwd en beheerd. Met Citrix ADC kunt u de kloof overbruggen tussen uw traditionele en DevOps-apps door unified capabilities en beheer te bieden via een enkele console.

Applicatie- en infrastructuurintelligentie

Met Citrix ADC kunt u applicatie- en infrastructuurintelligentie benutten om meer gegevensgestuurd te worden en de gebruikerservaring te verbeteren. Beheer, bewaak en troubleshoot uw gehele infrastructuur vanaf één enkele console. Gebruik realtime analyses om app-prestaties en beveiligingsproblemen te identificeren en aan te pakken.

Gepoolde capaciteit

Citrix ADC biedt een flexibel licentiemodel waarmee u uw application delivery-infrastructuur dynamisch kunt schalen om snel te reageren op veranderende omstandigheden, wat resulteert in bescherming van uw investering. Al uw Citrix ADC-apparaten delen dezelfde pool van licenties, of ze nu in een datacenter worden gebruikt of wereldwijd worden gedistribueerd.

Beveiliging van applicaties

Citrix ADC verdedigt tegen cyberbedreigingen - zowel op locatie als in de cloud - met volledige beveiligingsmogelijkheden voor applicaties. Functies, waaronder een toonaangevende firewall voor webtoepassingen, bieden volledige DDoS-beveiliging, een sterk identiteits- en toegangsbeheer en een diepe zichtbaarheid van bedreigingen.

Het Citrix-voordeel: betere integratie met IT

Als Citrix-klant kunt u profiteren van de diepe integratie van Citrix ADC met Citrix Virtual Apps en Desktops-implementaties. Door Citrix ADC toe te voegen, krijgt u uitgebreide beveiliging, diepgaande zichtbaarheid, vereenvoudigde gebruikerservaring en intelligent toegangsbeheer voor toepassingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer