Cisco

Cisco Catalyst 9600 Series Switches​

De toekomst van campus core

Cisco Catalyst 9600-serie switches zijn speciaal gebouwd voor veerkracht op schaal. Ze bieden uitgebreide beveiliging en helpen jouw organisatie te groeien tegen lage operationele kosten. De Catalyst 9600-serie is gebouwd op de basis van Catalyst 9000 en biedt een hoog beveiligingsniveau wanneer "always on" jouw doel is.

Cisco 9600 Catalyst

Onze Cisco Systems-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Authorized Partner van Cisco Systems met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Cisco Systems zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Cisco Systems-oplossing.

Kenmerken en voordelen

Beveiliging

Cisco's toonaangevende beveiligingsportfolio is verankerd door Talos-bedreigingsinformatie, ETA, betrouwbare oplossingen en MACsec-codering.

Zeer veerkrachtig

Uitzonderlijke MTBF en functies zoals ISSU, GIR en hot-patching voor maximale veerkracht, helpen het netwerk soepel te laten werken.

Open en programmeerbaar

Naadloos te integreren met full-stack programmeerbaarheid van ASIC tot OS, waardoor toekomstige functies mogelijk zijn zonder hardware-upgrades.

Model specificaties

Catalyst 9600 Series 6-slot

  • Poort opties 10G/25G/40G/100G
  • Beveiligde segmentatie met SD-Access
  • State-of-the-art hoge beschikbaarheid met N+1 power redundancy
  • Verbeterde garantie (E-LLW)

Catalyst 9600

Waarom upgraden naar Cisco Catalyst 9600 Series switches

Snellere core, snellere access

Catalyst 9600-serie switches zijn twee keer zo snel en hebben twee keer de capaciteit met de pariteit van traditionele switches plus de voordelen van Cisco DNA Center.

Beveiliging

Een continu lerende en constante geïntegreerde beveiliging beschermt, vermindert uw aanvalsoppervlak en helpt je bedreigingen te detecteren en te stoppen.

Gecentraliseerd beheer

SD-Access and WebUI, gecreëerd door cloud, virtualisatie en geautomatiseerde technologieën, helpt het dichten van IT "gaps" .

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer