Cisco

Campus LAN Switches - Access

Wired en wireless samengebracht om digitale transformatie te stimuleren

Vereenvoudig bedrijfsprocessen

Met de access switches van Cisco kan het netwerk eenvoudig worden aangepast en wordt de implementatie van nieuwe toepassingen ondersteund om te kunnen voldoen aan veranderende bedrijfsbehoeften. Bepaal zelf de schaalbaarheid door een 10-Gigabit-upgrade via de netwerkmodule en bescherm tegelijkertijd jouw bestaande investeringen. Deze switches ondersteunen ook Catalyst Smart Operations-functies waarmee je de implementatie in de infrastructuur kunt automatiseren.

Grenzeloze beveiliging

Verbeter de controle over wired en wireless toegang tot jouw netwerk. Access switches van Cisco bieden end-to-end beveiliging omdat ze zich intelligent aanpassen aan bedreigingen en werken volgens identity-gebaseerde policies. Met TrustSec kun je netwerken beveiligen op basis van policy gebaseerde access control, of realiseer je een nog hoger beveiligingsniveau op basis van hardware-encryptie met MACsec.

Duurzaamheid

Maak je bedrijf duurzamer met Catalyst-switchingoplossingen. Deze oplossingen bieden namelijk meetbaar power efficiency en geïntegreerde services. Zo zijn ze voorzien van Cisco EnergyWise, de innovatieve technologie voor ondernemingsbreed energiebeheer.

Onze Cisco Systems-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Authorized Partner van Cisco Systems met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Cisco Systems zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Cisco Systems-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer