Cisco Security Enterprise License Agreement

Een ideale aanvulling op SecureX

Met Cisco's aankoopprogramma voor beveiliging is het eenvoudiger om onze beveiligingsproducten te bestellen en te implementeren, zodat u het meeste uit uw beveiligingsinvestering kunt halen. Het nieuwe Cisco SecureX-platform combineert integratie, automatisering en eenvoud om uw beveiligingsactiviteiten te verenigen. Simpel gezegd: hoe meer producten je gebruikt, hoe meer voordelen je krijgt op het gebied van correlatie en automatisering.

Over Infradata

Infradata is een toonaangevende netwerk- en beveiligingsintegrator die zich toelegt op het leveren van superieure oplossingen en diensten. We zijn trots op onze technologische onafhankelijkheid en onze rol als trusted advisor. Onze diepe ervaring geeft ons een duidelijke en zelfverzekerde visie om klanten te helpen de toekomst te doorlopen.

Als toonaangevend, onafhankelijk IT-servicesbedrijf zijn we uniek gepositioneerd om digitale transformaties mogelijk te maken: meer waarde creëren voor klanten, partners en aandeelhouders en groeimogelijkheden bieden voor onze mensen.

Ons uitgebreide partnernetwerk helpt ons om samenwerking te stimuleren en technologie-onafhankelijkheid te benutten. We hebben meer dan 40 toonaangevende wereldwijde partnernetwerkrelaties opgezet.

Voordelen van het aankoopprogramma

Vereenvoudigde beveiliging

Stroomlijn het beveiligingsbeheer met één enkele overeenkomst voor al je beveiliging. Alles bevindt zich in één portaal en alle licenties verlopen tegelijk.

Budgetten gaan verder

We laten je het meeste uit je bronnen halen door geweldige kortingen, gratis groei en geweldige echte voorwaarden met ondersteuning aan te bieden.

Snellere beveiligingsreacties

Met een overeenkomst die directe toegang geeft tot Cisco's volledige portfolio van beveiligingsproducten, kun je de beveiliging die je nodig hebt in een oogwenk activeren zonder dat je er doorheen hoeft te springen.

Voorspelbare facturering

We laten je betalen naar gebruik, met jaarlijkse betalingen en nul procent financiering beschikbaar via Cisco Capital.

Koopprogramma's voor Cisco Security

All-In enterprise overeenkomst

Onze All-In-overeenkomst, ook wel Enterprise License Agreement (ELA) genoemd, maakt het eenvoudiger en voordeliger om de juiste beveiligingstechnologie te kopen. Voor één prijs geven we je "all you can eat" toegang tot ons volledige portfolio van beveiligingsproducten. Dit is echte waarde.

Security Choice Enterprise-overeenkomst

Met onze Security Choice-overeenkomst kun je twee of meer beveiligingsproducten kopen met alle voordelen van Cisco in het aankoopprogramma. Implementeer wat je nu nodig hebt en voeg op elk gewenst moment in de toekomst meer producten toe.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer