Cisco

Umbrella Security

Consolideer Cloud Security

Cisco Umbrella: Het antwoord op Cloudbeveiliging uitdagingen

Cisco Umbrella biedt flexibele cloudbeveiliging wanneer en op de manier waarop je het nodig hebt. Het combineert meerdere beveiligingsfuncties in één oplossing, zodat je jouw incident responsgegevens kan verrijken en de bescherming eenvoudig kan uitbreiden naar apparaten en locaties waar dan ook. Omdat Umbrella wordt geleverd vanuit de cloud, is dit de meest eenvoudige manier om jouw gebruikers overal in minuten te beschermen.

Cisco Umbrella Security: Overal gebruikers beschermen met DNS-layer beveiliging

Sinds 2006 heeft Cisco een snelle, veilige en betrouwbare internet ervaring geleverd aan meer dan 100 miljoen gebruikers beginnend met DNS-layer beveiliging. Cisco gebruikt de infrastructuur van internet om kwaadaardige en ongewenste domeinen, IP-adressen en cloud-applicaties te blokkeren voordat er ooit een verbinding tot stand wordt gebracht.

Cloudbeveiliging voor de toekomst van jouw bedrijf

Terwijl bedrijven transformeren, moeten netwerk- en beveiligingsteams samenwerken om cyberaanvallen te stoppen. Daarom transformeert Cisco de manier waarop beveiliging geleverd wordt. Door meerdere beveiligingsservices in de cloud te verenigen, biedt Cisco Umbrella klanten meer flexibiliteit, doortastende zichtbaarheid en consistente handhaving. Je kunt Umbrella eveneens eenvoudig integreren met Cisco SD-WAN om het netwerk en direct internet access te beveiligen.

Onze Cisco Systems-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Authorized Partner van Cisco Systems met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Cisco Systems zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Cisco Systems-oplossing.

Leren

Intelligentie om huidige en opkomende bedreigingen te ontdekken.

Zien

Zichtbaarheid op alle apparaten, poorten en cloudservices, overal.

Protect

Voorkom phishing-, malware- en ransomware-aanvallen.

Betrouwbaarheid

Zeer veerkrachtige cloud-infrastructuur met 100% uptime sinds oprichting.

Beveiliging voor moderne omgevingen

Remote en roaming users

Jouw gebruikers werken vanaf vele locaties en met diverse devices. Ze hebben de VPN niet langer nodig om het werk gedaan te krijgen - ze gebruiken cloud-applicaties, waarvan vele niet door IT doorgelicht zijn. Wat als je een snelle, eenvoudige manier had om gebruikers te beschermen en een acceptabel gebruiksbeleid af kon dwingen?

Evoluerende netwerkarchitectuur

Steeds meer filialen maken rechtstreeks verbinding met internet in plaats van verkeer naar het hoofdkantoor terug te sturen. De beveiligingsstack bevindt zich daarentegen nog steeds in het datacenter. Daarom heb je nog steeds een beperkt of geen zicht op de cyberdreigingen die op deze gebruikers gericht zijn. Wat als je jouw filialen kan kunnen beschermen zonder een ander apparaat toe te voegen of endpoint beveiliging te moeten implementeren?

Blinde vlekken voor beveiliging

Het is jouw doel om de tijd te besparen bij het detecteren van malware en malware beveiliging. Maar is jouw netwerk met al de beveiligingsapparatuur nog wel veilig? Je wordt nog steeds overspoeld met infecties. Beveiligingsteams hebben betere en snellere intelligentie nodig. Oplossingen die flexibel, geïntegreerd en eenvoudig te implementeren en beheren zijn.

Risicovolle cyberdreigingen

Cyberdreigingen worden steeds geavanceerder en de kosten van cybercriminaliteit blijven stijgen. Aanvallers hergebruiken daarentegen vaak dezelfde infrastructuur voor meerdere aanvallen. Hiermee laten zij cyber fingerprints achter. Wat als je die vingerafdrukken zou kunnen gebruiken om aanvallen te ontdekken, nog voordat ze worden gestart?

Cisco Umbrella

Het antwoord op jouw cloudbeveiliging uitdagingen

Cisco Umbrella biedt flexibele cloudbeveiliging. Door meerdere beveiligingsfuncties te combineren in één oplossing, kan je incidentrespons gegevens verrijken en de bescherming eenvoudig uitbreiden naar apparaten en locaties waar dan ook. Omdat Umbrella wordt geleverd vanuit de cloud, is dit de meest eenvoudige manier om jouw gebruikers overal in enkele minuten te beschermen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer