Cisco Stealthwatch Security

Schaalbare zichtbaarheid en beveiligingsanalyses voor uw hele bedrijf

Wees opkomende bedreigingen in je digitale bedrijf te slim af met toonaangevende machine learning en gedragsmodellering. Weet wie er op het netwerk is en wat ze doen met behulp van telemetrie van je netwerkinfrastructuur. Detecteer geavanceerde bedreigingen en reageer er snel op. Bescherm kritieke gegevens met slimmere netwerksegmentatie. En doe het allemaal met een agentloze oplossing die met uw bedrijf meegroeit.

Agentloze, schaalbare en geïntegreerde beveiliging

Cisco Stealthwatch is de meest uitgebreide oplossing voor zichtbaarheid en netwerkverkeeranalyse (NTA) / netwerkdetectie en respons (NDR) die gebruikmaakt van bedrijfstelemetrie van de bestaande netwerkinfrastructuur. Het biedt geavanceerde detectie van bedreigingen, versnelde reactie op bedreigingen en vereenvoudigde netwerksegmentatie met behulp van meerlaagse machine learning en entiteitsmodellering. Met geavanceerde gedragsanalyses weet je altijd wie er op het netwerk zit en wat ze doen.

Een enkele, agentloze oplossing biedt zichtbaarheid over het uitgebreide netwerk, van on-premise tot de cloud. En met Encrypted Traffic Analytics is het de enige oplossing die malware in versleuteld verkeer kan detecteren en naleving van het beleid kan garanderen, zonder decodering. Met het Cisco SecureX-platform kan je de waarde van Stealthwatch nu nog verder uitbreiden, van het netwerk en de cloud tot endpoints, applicaties en meer.

SecureX-platform en verkeersanalyse

Het Cisco SecureX-platform brengt het beste van onze brede en geïntegreerde beveiligingstechnologieën samen, inclusief verkeersanalyse voor geavanceerde detectie van en respons op bedreigingen. SecureX is een cloud-native, ingebouwde platformervaring die het Cisco Secure-portfolio en jouw infrastructuur verbindt. Het is geïntegreerd en open voor eenvoud, verenigd op één locatie voor zichtbaarheid en maximaliseert de operationele efficiëntie met geautomatiseerde workflows. Verminder de verblijftijd van bedreigingen en door mensen aangedreven taken drastisch om compliant te blijven en aanvallen tegen te gaan.

Onze Cisco Systems-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Authorized Partner van Cisco Systems met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Cisco Systems zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Cisco Systems-oplossing.

Flexibele implementatie-opties om overal zichtbaarheid te bieden

Stealthwatch Enterprise

 • On-premise gegevensopslag, granulaire afstemming, SecOps- en NetOps-gebruiksscenario's, luchtgapnetwerken
 • Hardware of virtueel apparaat
 • Geprijsd door FPS (stromen per seconde)
   

   
   
   
   

Stealthwatch Cloud (private network monitoring)

 • Eenvoudige implementatie, geautomatiseerde afstemming, SecOps en lichte NetOps-use cases, bewaakt ook Meraki- en containeromgevingen
 • SaaS-gebaseerd
 • Op eindpunten gebaseerde prijzen

Stealthwatch Cloud (public cloud monitoring)

 • Geschikt voor alle organisaties die een openbare cloudinfrastructuur gebruiken, zoals Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform en serverloze omgevingen
 • SaaS-gebaseerd
 • Op gebruik gebaseerde prijzen worden bepaald door de hoeveelheid loggegevens

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer