Cisco Firewalls

Voorkom inbreuken, krijg diepgaand inzicht om snel bedreigingen op te sporen en te stoppen, en automatiseer je netwerk- en beveiligingsactiviteiten om tijd te besparen en slimmer te werken

Verander het volledige netwerk in een verlengstuk van de beveiligingsarchitectuur

Nu onze bedrijfskritische applicaties van onze lokale netwerken naar de cloud gaan en gebruikers overal toegang hebben tot bronnen vanaf hun persoonlijke apparaten, werkt de traditionele firewallbenadering niet langer. Onze enkele netwerkperimeter is geëvolueerd naar meerdere micro-perimeters, en onze traditionele firewall-apparaten worden aangevuld met een mix van fysieke en virtuele apparaten. Als gevolg hiervan worstelen organisaties om deze ongelijksoortige beveiligingsoplossingen te operationaliseren om consistent beleid en uniforme zichtbaarheid van bedreigingen te handhaven.

Cisco bouwt een beveiligingsplatform dat een meer flexibele en geïntegreerde benadering mogelijk maakt voor het harmoniseren van beleid en handhaving in steeds heterogenere netwerken. De nieuwste generatie Cisco Firepower Next-Generation Firewalls (NGFW's) bieden je de diepste set integraties tussen kernnetwerkfuncties en netwerkbeveiliging, waardoor de meest veilige architectuur ooit wordt geleverd. Het resultaat is een compleet beveiligingsportfolio dat applicaties en gebruikers overal beschermt.

Onze Cisco Systems-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Authorized Partner van Cisco Systems met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Cisco Systems zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Cisco Systems-oplossing.

Beveiligingsmaatregelen en voordelen van wereldklasse

Bedreigingen zijn verfijnder geworden en netwerken zijn complexer geworden. Zeer weinig of geen organisaties hebben de middelen om zich te wijden aan het up-to-date blijven en het succesvol afweren van al deze voortdurend opkomende en evoluerende bedreigingen. Aangezien bedreigingen en netwerken complexer worden, is het absoluut noodzakelijk om over de juiste tools te beschikken om gegevens, applicaties en netwerken te beschermen. Cisco NGFW's hebben de kracht en flexibiliteit die je nodig hebt om bedreigingen een stap voor te blijven. Ze bieden een dramatische prestatieverbetering van 3x ten opzichte van de vorige generatie van appliances, naast unieke hardware-gebaseerde mogelijkheden voor het inspecteren van versleuteld verkeer op schaal.

Maak gebruik van bestaande investeringen met Cisco

Dwing beleid af met betere beveiligingscontrolepunten

Bescherm gebruikers overal waar ze toegang hebben tot internet

Breid de mogelijkheden van netwerktoepassingen uit voor betere, meer geïntegreerde beveiliging

Verkrijg een robuuste set product integraties voor zero trust

Waarom Cisco firewalls?

Consistent beleid en zichtbaarheid

Naarmate netwerken meer onderling verbonden raken, is het moeilijk om uitgebreide zichtbaarheid van bedreigingen en consistent beleidsbeheer te verkrijgen. Vereenvoudig beveiligingsbeheer en verkrijg inzicht in gedistribueerde en hybride netwerken.

Beveiligingscontroles van wereldklasse

Het verdedigen van netwerken tegen steeds geavanceerdere bedreigingen vereist overal toonaangevende informatie en consistente bescherming. Verbeter beveiligingshouding vandaag nog met Cisco-firewalls.

Integreer netwerk en beveiliging

Voorkom phishing-, malware- en ransomwareaanvallen.

Consistent beleid en zichtbaarheid

Met het Cisco NGFW-portfolio krijg je een sterkere beveiligingshouding, uitgerust met toekomstbestendig, flexibel beheer. Cisco biedt een verscheidenheid aan beheeropties die zijn afgestemd op de omgeving en zakelijke behoeften, waaronder: Firepower Device Manager (FDM), Cisco Firepower Management Center (FMC) en Cisco Defense Orchestrator (CDO).

Cisco FDM is een beheeroplossing op het apparaat voor het lokaal beheren van kleinschalige implementaties. Cisco FMC is een on-premise oplossing voor grote implementaties om beveiligingsgebeurtenissen en -beleid centraal te beheren met uitgebreide rapportage en lokale logboekregistratie. CDO is een cloudgebaseerde beveiligingsmanager die beveiligingsbeleid en apparaatbeheer stroomlijnt binnen het uitgebreide netwerk.

De firewall in de kern van uw beveiligingsplatform, kies uw firewall

Firepower 2100 Series

Voor grote filialen, commerciële en zakelijke behoeften. Selecteer de beheeroptie die past bij jouw omgeving.

Firepower 4100 Series

Creëer voor grote campus en datacenter logische firewalls voor implementatieflexibiliteit, inspecteer versleuteld webverkeer, bescherm tegen DDoS-aanvallen, cluster apparaten voor prestaties en hoge beschikbaarheid, schaalbare VPN's, blokkeer netwerkinbraken en meer.

Firepower 9300

Voor serviceproviders en krachtige datacenters maakt dit modulaire platform van carrier-kwaliteit de creatie van afzonderlijke logische firewalls en schaalbare VPN's mogelijk, inspecteert het versleuteld webverkeer, beschermt het tegen DDoS-aanvallen, clustert apparaten voor prestaties en hoge beschikbaarheid, blokkeert het netwerkinbraken en meer.

ASA 5500-X with FirePOWER Services

ASA 5500-X-appliances combineren robuuste hardwareplatforms met geavanceerde dreigingsinspectietechnologieën om kleine tot middelgrote organisaties en filialen in staat te stellen beschermd te blijven tegen de nieuwste dreigingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer