Cisco Security

Vereenvoudig uw beveiliging met het breedste, meest geïntegreerde platform.

Waarom Cisco Security?

Beveiliging is een sleur. We werken aan een toekomst en vechent om deze veilig te houden. De eisen zijn aanzienlijk. Een bedrijf heeft een personeelsbestand nodig dat overal en op elk apparaat wordt beschermd - een gedigitaliseerde werkplek waar elk onderdeel van uw infrastructuur veilig is, waar ze ook worden uitgevoerd, 24/7. Ondertussen evolueren cyberdreigingen voortdurend, worden ze slimmer en geavanceerder.

Wat is het antwoord? Cisco herontdekt wat mogelijk is met Cisco SecureX, een cyberbeveiligingsplatform dat uw beveiliging vereenvoudigt. Als toonaangevende beveiligingsprovider die 100 procent van de Fortune 100 beschermt, is niemand beter uitgerust. We kunnen bedrijven helpen de volledige infrastructuur te dekken met de beste producten op een geïntegreerd, open platform. Met ongeëvenaarde dreigingsinformatie en een toonaangevende zero trust-benadering helpt Cisco u effectieve beveiliging te bereiken om de veranderende dreigingen van morgen het hoofd te bieden.

Onze Cisco Systems-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Authorized Partner van Cisco Systems met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Cisco Systems zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Cisco Systems-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer